05 de desembre, 2006

"EL VOLUNTARIAT ÉS LA CARA SOLIDÀRIA D'UNA SOCIETAT PERSONALISTA" 07.12.06



L'Ajuntament ha presentat el Directori d'ONG de la ciutat. Les ONG són la reserva ètica d'una societat malalta de personalismes i d'egoisme. Les persones que dediquen una part del seu temps, dels seus coneixements professionals, dels seus recursos econòmics, a l'ajuda desinteressada de persones en exclusió, són el millor de la nostra societat. Més de 150 organitzacions conviuen a Castelló. Un creixement enorme en una dècada. Un creixement shop-suei. Agre-dolç, perquè significa que el número de persones amb consciència social ha augmentat considerablement, però també significa que ha augmentat dolorosament els subjectes passius d'estes ajudes.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altra reflexió seria que la gent més compromesa s'ha anat allunyat de la lluita política preferint la lluita social que fan les ONG. Caldria que no perderem a eixa gent en la transformació política d'aquesta societat.

Anònim ha dit...

L'agricultura està en perill de mort (solarina i especuladors de tota mena). La clementina per cada euro de preu de venda el productor rep 10 cèntims. Caldrà fer la ONG de Salvem el Camp. El BLOC a nivell municipal podria reivindicar
més coses, com exenció contribució i altres, també adhesió a la pròxima vaga del sector.

Nomdedéu ha dit...

És més que raonable el que apuntes. Fins i tot crec que el problema és més greu. La gent s'ha allunyat de la políticia (com formula transformadora de les realitats) perquè la política s'ha allunyat de la gent. Hui la política està enormement desprestigiada, i sembla com si ser polític fora sinònim de delinqüent, o si més no de malfaener. És terrible, sobretot perquè la responsabilitat del descrèdit ve del món de la política.
En el nostre programa municipal sempre hem prestat atenció singularitzada al camp, i ara no serà menys, tot i que a Castelló ben poqueta cosa hem deixat.

Anònim ha dit...

On està Panyella? S'ha perdut o la xiqueta no el deixa parlar?

Anònim ha dit...

Ja que estem tractant temes seriosos, Enric deixa'm dir-te que el pròxim escritet, d'estos que fas ací fora, parles de la decoració de Nadal de tot Castelló. Som el poble, perdó la ciutat més hortera del món o què? A més com a Regidor de Sanitat hauries de prohibir les llums de lsa font, creen atacs epil·leptics, jo ho he vist, t'ho jure. jajaja. Castelló Cagalló

Anònim ha dit...

IU castelló, s'està quedant soleta, el pacte que volien amb erpv, pcpe inclús la cup! no serà possible. erpv diu que potser vgen en les llistes del psoe de castelló! ( fent bo el lema de montilla president, i dexiant-se allò de catalunya independent per a quan no hi hage tanta pasta pel mig). així que veient com està el panorama no creus que deurieu ilusionar tb a la gent que està a favor del pacte, compromis pel país valencià, els del Bloc de Castelló? crec que sou molt més utils que eu en castelló i per tant seria bó que ilusioneu vosaltres, el bloc de castelló, a nivell local a la gent que votarà el pacte. no creus?

Anònim ha dit...

Ni la gent d'EU ni la del BLOC votaran cap pacte, no sé a qui tenim que il.lusionar. De tota manera podíem proposar a EU el tercer lloc a l'Ajuntament a vore si traguen amb la mateixa humiliació que el BLOC a les autonòmiques.

Anònim ha dit...

crec que és una bona idea però el tres és massa generòs jo optaria pel quart lloc... si fa no fa és el mateix que ens han oferit a les autonòmiques...
el tercer l'anem a traure nosaltres solets, no ens cal la seva ajuda, així que comencem a parlar si de cas a partir del quart
salut

Anònim ha dit...

JO crec que el Bloc de Castelló a les eleccions de 2007 traurà quatre regidors. Sinó ja ho voreu. Ànim a tots i denuncieu allò dels atacs epil·lèptics de la font de la plaça. clec clec clec

Anònim ha dit...

Siguem seriosos no cantem victòria abans d'hora,passem de moment de putades internes i externes i ara el que cal és treballar perquè Nomdedéu i un bon grapat de nacionalistes estiguen dins del pròxim ajuntament a Castelló.

Nomdedéu ha dit...

Disculpeu si no vos he fet massa cas este cap de setmana. Ha vingut familia de Xile (per cert, Pinochet mort sense jutjar, quina llàstima) i m'he passat dos dies pintant a casa, ara que han marxat els obrers.
Jo si que vull que il·lusionem al màxim possible de gent. Crec que la nostra llista, il·lusionarà, i il·lusionarà també a la gent que favorable a un pacte, il·lusionarà a la gent que no en som favorables, i espre que puga il·lusionar molta gent. Gent suficient, per poder constituir un grup municipal nacionalista, solid, independent i decissiu. Pel que fa a les llumenetes, doncs em tem que si, que som molt i molt horteres a esta ciutat. O dit d'una altra manera, estem governats per horteres a esta ciutat. Per ara!

Anònim ha dit...

Enric, Enric...... tu eres el culpable del corte de luz del sabado noche.
Iberdrola ha dicho que todo se debió a un ratón que mordió un cable.
CagUen tot. Malditos roedores.
Tuuuuuuuuuuu, tu, Nomdedeu, tienes la culpa. Esa campaña anti-ratas ya.
A ver de quien son competencia las ratas???? de la concejalia de sanidad!!!!!!!!
Como se entere Wenley Palacios te mete una denuncia y el Supremo te inhabilita por prevaricación fijo, por que una rata mordió un cable de Iberdrola y se fue la luz a la Salera y al Castalia!!!!!!!!!!

Nomdedéu ha dit...

Uf! Tu que menges per a sopar? Guarda-me'n una miqueta.

Anònim ha dit...

La rata era de Moncofa i de retruc els efectes del mos van arribar fins a Castelló. Això és mossegar !!