04 de maig, 2007

ACTES PREVISTOS


DISSBTE A PARTIR DE LES 11,
CARPA INFROMATIVA A LA PLAÇA DE LA PEIXCATERIA

DIUMENGE A PARTIR DE LES 12:
SIGNATURA D'EXEMPLARS DEL LLIBRE "CASTELLÓ PRIMER. ARTICLES I OPINIONS" A LA FIRA DEL LLIBRE. PLAÇA SANTA CLARA.

DILLUNS
10:30 TAULA RODONA SOBRE POLÍTIQUES DE COMUNICACIÓ

CANVI. TOT I QUE EN LA DOCUMENACIÓ QUE M'ENVIÀ L'ORGANITZACIÓ, DEIA QUE INTERVINDRIA JAVIER MOLINER EN NOM DEL PP, FINALMENT SEMBLA QUE QUI HO HA DE FER ÉS MIGUEL ÁNGEL MULET.
AULA MAGNA DE LA FACULTAT DE CIENCIES HUMANES I SOCIALS
Juna María Calles. PSOE
Miguel ángel Mulet. PP
Carmelo García. EU
Enric Nomdedéu. BLOC

DIMARTS
12 A13: VISITA A L'ESCOLA EL CANO

16 HORES TAULA RODONA SOBRE POLITIQUES TERCERA EDAT
SALÓ D'ACTES JAUME PRIMER
Juan María Calles. PSOE
Carmnen Amorós. PP
Carmelo García. EU
Enric Nomdedéu. BLOC

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què va Carmelo si a Castelló EU no té cap representativitat? Si va ell també podrien convidar al Partido Humanista, C.V. o U.V.

Nomdedéu ha dit...

És evident que la pregunta no puc contestar-la jo. Són els qui organitzen qui ho han decidit. Fa quatre anys, EU va vetar la presència del BLOC en alguns debats autonòmics dient que no teniem representació. Fins i tot, vaig estar fa un parell d'anys en un debat a unes jornades sindicals, i Ramón Cardona i jo ens vam discutir amistosament sobre l'ordre d'intervenció. Ell deia que li corresponia al BLOC començar per ser el més menut. Curiós, a la par que mentida. Tenim representació municipal, cosa que ells no tenen, i a nivell autonòmic fa 4 i fa 8 anys vam traure més vots que ells. Però com l'estatutet és com és...
Però que hi farem! La gent que organitza una i l'altra així ho han decidit. En este el primer cas, puc dir que una destacada socialista que forma part de l'organització, el que no volia és que hi anara el BLOC. Va haver-hi algú que va haver de fer força perque hi estiguerem.
Respecte a les normes de debat cap, però és simptomàtic que vulguen a EU i no a nosaltres. Simptomàtic i lògic.
Ahir mateix l'alcalde de L'Alcora (vam coincidir a un acte) em deia mig en broma mig seriosament, davant l'alcalde d'Onda; que la llista que presentavem era molt bona (molt més del que ell es pensa) però que li "furtariem" vots. Com si foren d'ells. I quan li vaig fer la reflexió, isqué amb tota la història de la dreta unida i les esquerres separades i tralarà.
Què pesats. Ja li ho vaig dir. Hem vingut per quedar-nos. I a qui no li agrade la pluralitat que s'ho fassa mirar per algú que ho entenga.

Anònim ha dit...

Juna María Calles???? NO CALLES

Anònim ha dit...

La dreta també està desunida, PP, CV, UV,..... i entre l'esquerra algú també fa el joc a la dreta, en més d'un poble EU i ERPV presentant llistes fantasmes que beneficien a la dreta. Mireu per curiositat els cognoms de la llista d'ERPV a l'Alcora, supose que l'hauran acabat de fer a Barcelona.

Anònim ha dit...

Els republicans Pares,Comajuan, Pijuan,Ciuró, Espagaró, Colomé, no semblen molt alcorins.