10 de maig, 2007

COMENÇA LA CAMPANYA


ESTOS DARRERS QUATRE ANYS HEM TREBALLAT MOLT I DE VALENT. CONTINUANT EL TREBALL INSTITUCIONAL DE TONI PORCAR, HEM FET PROPOSTES, HEM PRES DECISSIONS, HEM GESTIONAT, ENS HEM OPOSAT AL QUE PENSAVEM QUE NO ERA BO PER LA CIUTAT, HEM CONSENSUAT ALLÒ QUE PODIA AJUDAR-NOS A AVANÇAR PLEGATS...



HEM FET POLÍTICA.



AHIR VAM FER UN BALAÇ PÚBLIC, ESTEM SATISFETS DEL NOSTRE ESFORÇ, TOT I QUE NO SEMPRE HA TINGUT RECOMPENSA.



ESTA NIT EIXIM AL CARRER A DEMANAR A LA GENT EL SEU SUPORT. ORGULLOSOS, CONVENÇUTS D'HAVER ACTUAT D'ACORD AMB ELS NOSTRES PRINCIPIS ÈTICS I POLÍTICS.
COMENÇA LA CAMPANYA.



HUI A LES 21'30, AL PARC DE DAVANT DEL COL·LEGI BISBE CLIMENT, COMENÇA L'ENGANXADA OFICIAL DE CARTELLS PER LA PREMSA.
TOTS ELS DIES, DE DILLUNS A DIVENDRES I DE 16'30 A 20, LA SEU DE CAMPANYA ESTARÀ OBERTA I EN MARXA AL CENTRE CULTURAL VALENCIÀ "LA NAU". C/ ROS D'URSINS 17.
VENIU. SERÀ UNA CAMPANYA LLARGA, IMAGINATIVA, I VOLEM QUE SIGA TAMBÉ DIVERTIDA. PARTICIPEU-HI. ENS FEU FALTA.


castelló primer

8 comentaris:

Anònim ha dit...

mireu açò:
CONDICIONÓ EL GRAN PREMIO DE VALENCIA A LA VICTORIA DEL PP
Ecclestone: "El contrato no se firmará hasta que gane Camps"Berni Ecclestone condicionó la firma del contrato a la victoria de Francisco Camps en las próximas elecciones autonómicas el 27 de mayo.
és o no és de tindre poca vergonya!!

Nomdedéu ha dit...

si, la veritat és que és molt fort. Si almenys, ho haguera dit després de les 24 hores, ningú no podria acusar-lo d'haver demanat el vot abans de començar la campanya.
Tant de bo València no tinga Formula-1, si això significa que Camps fot el camp

PVS ha dit...

Me pareix molt fort el tema. Al igual que me pareix fort el que va passar a la plaça de bous fa pocs dies... Este món polític se'n va de vares...
D'altra banda volia preguntar a Enric que he vist el Grau empapelat de una taula rodona que hi ha demà en els partits polítics preparada per la plataforma no a la contaminació i diu que presentaran el seu informe sobre què fer, ja que els partits no ho han dit... Jo crec que si que s'han pronunciat els partits, de fet el tinent alcalde ha enviat fins i tot cartes a aquelles persones que han signat en contra; el PSPV també ha dit la seua encara que poca, i el bloc també s'ha pronunciat.... Tant se val, siga com siga, segurament voldràn convidar a la xiqueta a fer un debat..... I del Bloc qui assistirà???
Quina bona pinta fa el pastís!!!
Gràcies PVS

Anònim ha dit...

El pastís fa bona pinta. El BLOC fa bona pinta!!!
Açò pinta bé, però com diu Enric, us necessitem a totes i tots, necessitem que ens ajudeu a que el canvi a Castelló siga possible.
Podeu col.laborar de moltes maneres, ja sabeu on estarem treballant esta campanya i ja us anirem informant del llocs que visitarem. Us convidem. Us esperem. I ara ja es pot dir... necessitem el vostre vot!

Nomdedéu ha dit...

Si que hem dit la nostra si. Moltes vegades, i passem a la plataforma tota la informació que ens demanen. Però hi ha gent en eixa plataforma de moltes classes. La majoria gent preocupada pels problemes sanitàris que pot representar la contaminació. D'altra, però, gent que considera que ser d'esquerres o progre, és ser agressiu, ofenedor... Gent que pretén controlar l'agenda política dels partits, decidir que han de dir. I quan. I on. I amb quina freqüència. Gent que no te cap problema en recollir la informació que li dones pel matí, i dir per la vesprada en internet, o fer correr pel poblem, que el BLOC no fa res, ni diu res. Dir que els partits no s'han pronunciat és mentida. Tan simple com això. Ahir mateix sentia a Xavi Trenco, alcaldable del BLOC a Almassora, al debat de la SER fer el mateix discurs que fem el BLOC a Castelló. Hi ha gent de tota mena i condició. Alguns volen fer de polítics sense assumir el risc de passar per les urnes. Ja dic que majoritariament, molt majoritariament, no és així. Però algun del organitzadors té un problema de protagonisme, i un altre d'obsessió. No es poden generar dos i tres correus diaris sobre el mateix tema (per important que siga) i esperar que tots deixem de banda els altres problemes, per compartir la seua obsessió. Eixa actitud no és bona per la salud de la reivindicació. La justa reivindicació del Grau i Almassora, de viure sense tossir.
Boris Vian deia que només a París et podia despertar a trenc d'alba la tos d'un ocell. Els seus fills no estudiaven a La Marina.
Al debat i anirà Dolors Ibañez. I més gent a fer-li costat. Jo estaré a la mateixa hora en un altre acte.

Nomdedéu ha dit...

ací està l' H que falta a la darrera frase. Perdó

Pere Fuset ha dit...

la setmana vinent o la pròxima estaré per ahí donant suport a la vostra campanya. Dubte que us quede torta per a repartir, però amb esta seran dues les que em deus, la de la boda i la de la campanya. Molts ànims!

Nomdedéu ha dit...

Les tindràs. Paraula de Nomdedéu