14 de maig, 2007

"GASTAR DINERS EN REMODELAR CARRERS NO ES GARANTIA D'ESTAR FENT-HO BE" Crònia. 18.05.07



Que el PP invertisca 35 milions d’€ en remodelar 180 carrers, si ho pensen be no ens indica gran cosa. L’equip de govern, entén la política com xifres. No hi ha nota de premsa que no incloga pressupost. Però és útil? Que es remodele la Ronda de Millars és una bona cosa. No sabria dir ara quans diners s’hi ha invertit, però, és esta la remodelació correcta? No haguera estat millor deixar dos carrils, reservant-ne un per al servei públic de bus i taxi o una ambulància? No hagueren hagut de preveure la instal·lació per als contenidors?
L’any vinent ens haurem de tornar a gastar diners per desfer les flamants voreres i instal·lar contenidors. Multipliquen els disbarats per 180 carrers i ja tenen el programa electoral del PP. Així ens governen, sense planificació, sense control dels diners públics. Governar així és car. I paguem tots.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta raò...
La meua pregunta és si tot això que dius, i que jo també ho veig i ho compartisc, ho veuen també el conjunt de ciutadans.
Perquè jo pense que la majoria sols veuen que:
"els de l'ajuntament" fan coses per a castelló.

Nomdedéu ha dit...

la política tal com jo l'entenc també te una part de pedagogia. L'oposició hauria de ser capaç de fer reflexionar sobre estes coses, en lloc de dir que tot està malament i que nosaltres ho fariem millor.
Jo ho intente.

Anònim ha dit...

El que explica Enric també ocorre ben a la vora -a Almassora. Ara mateix fan obres al carrer Trinitat, amb plantes, arbres i voreres més amples etc.. Ara bé, els fanals els planten al mig de la vorera i dificulten el pas, a banda, que són antiestètics -allò més normal haguera estat instal·lar-los a les fronteres de les cases i no clavar un ferro que puga no sé sap quants metres cap al cel... Això per no parlar del disseny del carrer, amb flors en algunes zones -coent a més no poder. És molt "fàcil" fer eixe tipus d'obres, i al cap d'uns mesos, torna-ho a obrir tot. Bé, ací no ha calgut ni que passaren un mesos, una volta havien acabat un tram, han hagut de trencar alguns metres per diferents llocs

Anònim ha dit...

ENTREVISTA: Elecciones 27M ENRIC NOMDEDÉU Candidato del Bloc a la alcaldía de Castellón
"El principal problema de Castellón es el PP"



http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/principal/problema/Castellon/PP/elpepuespval/20070515elpval_8/Tes

Anònim ha dit...

Una de las promesas del P.P. es construir no se cuantas miles de viviendas de proteccion oficial.
Es una buena iniciativa. No cabe duda.
Tengo un familiar que votará al P.P., siempre y cuando antes del 27, le entreguen la vivienda de proteccion oficial que por sorteo fué "premiado" en marzo de 2006, y que aún no han sido entregadas. De momento sigue con sus padres, y a estos no se le han entregado medallitas. Viviendas zona UJI (Castellón).

Bastoner ha dit...

Home amic, jo visc en una vivenda de protecció oficial i et puc assegurar que encara que li la donaren no votarà al PP. El IVSA no respecta els plànols inicials, acaba les vicendes de forma precària i amb presses per entregar-ne més i la més important és que l'administració es l'encarregada de vetllar pels interessos dels ciutadans i fer que la llei se complisca en les empreses públiques i ells son els primers que es passen la llei "pel forro". Després de tres mesos no tinc servei de cartes, ni contenidors. En la zona dels pobres, al Riu Sec, no tenim centre de Salut ni Institut, sols tenim un CUC reaprofitat d'escola perquè el cartell de CIEGSA de la Generalitat s'ha ciaugut i descolorit de vell que esta.

Anònim ha dit...

Jordi:
Te comprendo. Espero que mi familiar tampoco vote al P.P.
Al menos sus padres, no lo harán, aunque le entreguen la vivienda antes del 27. Me lo han jurado.
Les han puteado demasiado.

Anònim ha dit...

Xiquets i xiquetes, açò va be, açò m'agrada...
Es nota, es sent, el canvi a l'ajuntament!!!
No se, però note un ambient per el carrer, un... diguem-li il·lusió...
Ja veig la portada d'algun diari a l'endemà:
L'ajuntament queda en "Nom de deu".

Anònim ha dit...

Jo també ho note, ja tinc ganes de saber lo que diu l'enquesta de la SER, me pareix que eixirà demà...
Tot i que les enquestes no mai ens han afavorit massa...

Anònim ha dit...

Oye Enric, no falta nada para que llegues a las 30000 visitas, espero que se corresponda con 3 concejales. I nos regales uno de tus brillantes escritos o discursos, llamale como quieras.
Suerte...

Anònim ha dit...

Oye Enric, no falta nada para que llegues a las 30000 visitas, espero que se corresponda con 3 concejales. I nos regales uno de tus brillantes escritos o discursos, llamale como quieras.
Suerte...

Anònim ha dit...

Lo siento he apretado dos veces...

Nomdedéu ha dit...

Jo també tinc bones sensacions. La gent ens reb molt bé. Pel matí i per la vesprada, quan anem repartint publicitat electoral, les cares són amables.
Que be que treballe amb Dolors, Lluïsa, Anna, Sergi, Miquel, Inés, Jordi, Toni, Falo, Vale...
I tota la gent de l'equip d'ensobramenta... Toni, Ali, Ruben, Enric...em deixe gent, ja ho se, disculpeu. I...Anna! Ullassos. Anna és la més menuda de la campanya, un encant de xiqueta.
Va be. Anem be. I d'ací unes horetes la SER ens donarà la bona notícia de que continuem creixent.
Ja ho voreu, o millor dit, ja ho sentireu.

Anònim ha dit...

Si,si,si per l'amor de Déu tots a votar a Nomdedéu.
Açò pinta bé.

Anònim ha dit...

Ja estem amb els lemes...
La veritat es que el nom del nostre candidat done molt de joc, jo vos propose esta:

Castellonencs, tots a una veu,
Visca Enric Nomdedeu!!!

Anònim ha dit...

Enric moltes felicitats, ja s'ha arribat a les 30000 entrades, no tots ho poden dir això.
Enhorabona.
A per cert m'han dit que tan vist per la UJI rodejat per tot un seguici.

Anònim ha dit...

Escolteu, podrieu penjar el que aneu a fer el cap de setmana, que només està hasta el dijous, es per als que treballem durant la setmana, i tenim més lliure estos dies.
Encara així, supose a que la Nau estarà oberta no?
Ara que per fi ja se on està, mira que l'heu amagat, eh?

Nomdedéu ha dit...

Quin dia universitàri! Si, hem arribat a ser 14 persones donant informació a estudiants i professors. Però hem aprofitat per treballar, hem visitat el laboratòria d'economia experimental, hem saludat a tota la gent (quina acollida més fantàstica, gràcies a tots i totes) del rectorat. També he estat rebuts pel rector, i hem intercanviat opinions. Molt interessant. Hem dinat allí. I a continuar la marxeta. He passat a casa a dutxar-me i canviar-me que encara tinc dos actes i vull passar `per la seu de campanya. Vull estar una estona amb la gent que treballa a la retaguarda.
PErò ara volia saludar-vos.
Si tinc esme esta nit vos explicaré l'aventureta del vial Castelló-Benicàssim...

Anònim ha dit...

Demà aniré a ajudar-vos. Vull que tu sigues l'alcalde de Castelló. I la mamà regidora. I jo quan seré gran. Bona sort! I un beset.

Nomdedéu ha dit...

Ei. L'Anna m'ha escrit. Quina gràcia.

Anònim ha dit...

Xiquetes i xiquets... som la millor gent, n'estic convençuda!!!
Estem treballant de valent. Tenim a Dolors assegurada, anem a per Sergi ...i Anna. I si ja entrara Víctor seria la BOMBA.
Sé que és difícil. Cada nou regidor o regidora costa molts vots i els vots costen d'aconseguir.
La sensació que tenim és molt bona, boníssima, però us necessitem a totes i tots. Necessitem eixa "empenteta" que ens heu de donar amb el vostre treball personal.Res no és prou.
Ànim i ajudeu-nos, que per nosaltres no quedarà.