24 de maig, 2007

SÓN LES 5. BON DIA CASTELLÓ!


24 comentaris:

Anònim ha dit...

Són les 8 del matí i el primer que faig al treball ( encara em tiraran) és vore aquest blog. Treballes com ningú i et mereixes el millor, pel mercat d'abastos supose que bé. A per l'Alcaldia. Molts ànims.

Anònim ha dit...

Señor Nomdedeu, anoche vi el debate de su compañero el señor Morera. Creo que hicieron muy mal de ir con Izquierda Unida. Parece que al señor Morera se le ha contagiado esa tirra que tienen los comunistas de los empresarios. A los empresrios hay que controlarlos y personas como usted creo que lo harían, pero para eso hay que estar en las cortes y gobernar. Con la forma de hacer del señor Morera no se gobernará nunca. Ánimo señor Nomdedeu, yo en Castellón le votaré a usted aunque no sea valenciano parlante. Usted me puede contestar en valenciano que lo entiendo perfectamente. Gracias por todo. ¡Visca Castelló¡

Nomdedéu ha dit...

Pel mercat be, gràcies. La gent és agraida, i que et molestes en anar allí d'hora els fa gràcia. I be...no negaré que l'esmorzar del mercat paga la pena la matinada.
I ara estic a l'Ajuntament despatxant la feina de Regidor de Sanitat. Més tard, tornaré a ser candidat.
El debat no el vaig poder vore, el voré en diferit. No se que diria Enric Morera, però compartisc l'opinió que l'empresariat és necessari per construir el país. I és necessàri, segur que és el que vol dir Enric en el seu discurs, que hi haja un control efectiu sobre el que fan. La majoria dels empresaris ho reclamen, per evitar que una minoria els done mala imatge.

Anònim ha dit...

Enric Morera va parlar ahir sobre l'urbanisme per a les persones i no per a les constructores grans. La veritat és que va agafar algun fragment del teu discurs, però molt més crític a nivell de País la veritat.

Nomdedéu ha dit...

Morera és candidat autonòmic, el seu discurs ha de ser per força diferent. Morera és un candidat nacionalista, el seu deiscurs ha de ser per força semblant.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, supose que este matí haureu xalat al mercat d’abastos.
Volia recordar que esta vesprada a les 20:30, el BLOC farà un acte en l’associació de veïns del barri Cremor, en Cronista Muntaner 4.
El format serà molt similar al del Grau i el de la casa de la cultura.
Hi intervindran Dolors Ibañez, Lluïsa Pérez i Antoni Porcar entre altres... per tal de donar resposta a les preguntes dels veïns
Esteu tots convidats.

Nomdedéu ha dit...

I jo lamente enormement no poder estar-hi, però estaré en directe a TVCS.
Ho lamente per mi, pel interes que hi tinc, no per Crèmor, que comprendreu que amb la representació que hi enviem, estaran més que pagats.

Anònim ha dit...

Bon dia Enric. Hi ha algun lloc on haguen enquestes sobre l'intenció de vot a Castelló?

Nomdedéu ha dit...

no em consta cap lloc on estiguen penjades. Podria ser que Anna noticies les tinguera en xarxa.

Anònim ha dit...

Eixes banderoles que heu col·locat, m'agraden molt. N'hi han un fum per tot castelló, i també hi han moltíssims cartells, i valles publicitàries...
Si a tot això li sumes la presència en els diaris( ahir el Mundo era tot del Bloc) i la presència al carrer...
Esteu fent una campanya molt bona... I el treball ben fet dels últims 4 anys es nota al carrer.

Nomdedéu ha dit...

si t'he de ser sincer...crec que tens rao. jaja

Anònim ha dit...

Ahir vaig sentir el debat de la SER, i vaig quedar amb les ganes de veure les cares per TV, així que vaig posar Localia per a veure'l. No te vas posar roig quan Moliner et va tirar floretes, això és el que volia veure, ull Enric, el PP et vol fitxar per que eres l'únic capaç de llevar-los la majoria. Guanyarem.

Nomdedéu ha dit...

Si que em pose roig, si. I contra més roig em posen més lluny d'ells estaré. ;)

Anònim ha dit...

em, contiuen preocupant moltíssim les falques de l'alcalde (perquè ell diu que és l'alcalde i no el candidat) amb eixa veu de el parte. Això ho estic pagant jo?
El meu trasllat a Benicàssim està cada dia més pròxim :(

Nomdedéu ha dit...

no. la falca escrita, si més no, la signa com alcalde i com candidat del pp.
cal suposar que paguen ells, tot i que és puta bassura igual.

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta foto! A vore si jubilem ja la camarilla del Fabra.

Sort i endavant.

Anònim ha dit...

Nomdedéu, he buscat i no he trobat que pensa el teu partit sobre un canvi de vertrebració de provincies a comarques. Teniu alguna proposta? Haveu pensat en, per lo menys, posar cartells de "Comarca Marina Baixa" o qualsevol altra, per a indicar-la?

Nomdedéu ha dit...

No sabria dir-te si el BLOC de la Marian Baixa tenia pensada algún tipus de campanya especifica de rotolació.
El BLOC ha estat i és un partit comarcalista, que insisteix pregant en un desert popular, en la necessitat d'una llei de comarcalització.

Anònim ha dit...

He dit Marina Baixa com podia ser altra. El que volia saber és, en que tracta la llei que proposa el BLOC de comarcalització, molt resumit.

Anònim ha dit...

A partir de les 9 entrevista a Enric en tele tronxo.

Anònim ha dit...

Volia demanar-te que a partir del 27-M quan el poble de CS et faça Alcalde per mèrits propis que per favor mantingues aquest blog ja que al mateix es respira llibertat al contrari de la majoria de blogs d'altres polítics que tenen censura com ho demostren les més de 32.000 entrades a aquest blog.
Gràcies i endavant Enric.

Anònim ha dit...

Ahir vaig tindre oportunitat de vore un video en la teua intervenció en Canal 9.Olei!"per a llevar-se el sombrero" i perdó pel castellanisme.Enhorabona perquè el teu discurs crec que va convencer a molta gent.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies. Este bloc existia abans de ser proclamat candidat del BLOC, i continuarà després. He aprés molt de vosaltres, i vull continuar aprenent.
Ja no serà "el bloc del candidat..." serà, com era abans, el bloc d'Enric Nomdedéu. Però serà. Esta és la mua única promesa de campanya.

Plataforma ciutadana ha dit...

Vull veure a Enric Morera en el concurs de monòlegs de Canal 9