31 de desembre, 2012

"Llàgrimes de pluja" - Mediterráneo - 03.01.13Jo he vist coses que vosaltres mai no creuríeu. Atacar naus en flames més enllà d’Orió. He vist raigs -C brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquest moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja. 

He vist les Corts del meu país, plenes de polítics imputats per mil delictes.  He vist la Generalitat administrada per homenets grisos de Madrid, vinguts en un AVE radial, amb intenció de quedar-se. Com ho feren fa 300 anys. He vist a Espanya gestionada per homenots de negres vinguts de Brussel·les, en naus voladores que aterren a aeroports que no són “peatonals”. 
He vist l'asteroide CAT-1714 col·lisionar contra el planeta ESP-1492 i mantenir l’òrbita dins la galàxia europea. Tot i les ferotges reaccions dels replicants descontrolats. Tot i la guerra bruta. Tot i tot.
He vist el CIS assegurar que el els dos grans partits dinàstics, que havien arribat a representar el 95 dels escons del Senat Intergal·làctic, en breu tot just si arribaran al 60% dels escons al Congrés i al Senat.
He vist pretesos enemics irreconciliables pactar un canvi de la Constitució contra els ciutadans i a favors de les oligarquies financeres. He vist els cabdills Barbiblanca i Barbinegra, deixar als ciutadans sense casa, sense feina, sense il·lusions. He vist intents de clonar a González i Aznar, com si el futur pogués vindre del passat.
He vist a la Princesa Leia-Magenta que es volia alternativa, desinflar-se i deixar-se esquinçall de pell en cada votació que l’obliga a posicionar-se. He vist la seua banda morir aplatada pel pes de l’ego de la Princesa.
He vist trontollar el sistema, i he vist més enllà del 2013 la Groβen Koalitionen rubricada no per rellançar l’economia, o el sistema, sinó per salvar els seus escons, els seus salaris, el seu poder. Per perpetuar-se. He vist a la població donar l’esquena als partits dinàstics, i he vist les seues llàgrimes perdudes entre la pluja. 
He vist el futur, i he tornat per dir-vos que el viatge serà dur, però que amb nova tripulació, podem arribar a bon port, podem construir una nova civilització més justa, més noble, més pròspera, més lliure, més ètica. 
Jo he vist coses que vosaltres mai no creuríeu.