30 d’octubre, 2014

"NO CAL SER EINSTEIN" -Mediterráno - 30.10.14

“No hay que ser Einstein para saber que, si no pasa por el andén central, tendrá que pasar por un lado”, amb esta desimbolta arrogància, i amb una educació qüestionable, Alfonso Bataller, va contestar a un periodista en l'enèsima roda de premsa sobre el TRAM.
La pregunta venia a compte perquè l’Alcalde havia anunciat que, si més no en el període de proves, el TRAM no usaria la caríssima plataforma que es van entestar en fer pel bell mig del parc. 
L’alcalde va dir més coses. Va acusar als membres de l’Associació d’Amics del Ribalta d’haver constituït una plataforma política. “No hay que ser un Einstein”, senyor Alcalde, per arribar a tal deducció. Òbviament que n’és, de política. Es va formar per evitar la decisió política, i il·legal, del PP, de travessar el Parc amb el TRAM.
I després va acabar confessant el mateix que el portaveu Pérez Macián havia avançat la setmana anterior en una tertúlia radiofònica que compartim. El TRAM no passarà per dins, per por. Textualment. l’Alcalde va titllar d’amenaça l’advertiment de Compromís de denunciar l’equip de govern als tribunals si persisteixen en fer passar el bus guiat pel Ribalta, malgrat la sentència.
“No hay que ser un Eintein” per entendre que si l’exigència de Compromís de fer complir la legalitat vigent ell la viu com una “amenaça”, és perquè és militant el PP. Eixe partit al que la legalitat li resulta una cosa molesta i incòmoda. Per això van en fila índia cap a l’Audiencia Nacional.