14 de novembre, 2006

PERDEM OPORTUNITATS PER MANCA D'INFORMACIÓ. 16.11.06


Cristòfol Colom anava a l'Índia i va descobrir Amèrica. Alberto Fabra anava a Brussel·les i ha descobert la UE. Sorprén que un Alcalde que parla de capitalitat i que vol convertir Castelló en referent europeu, no tinga una via oberta i permanent de col·laboració i informació amb la UE. És especialment sorprenent que després de la positiva experiència del projecte Urban, no s'haja continuat amb altres projectes. És curiós que parle de sindicar-se amb ciutats europees per aconseguir infraestructures, mentre al Conseller Antón se li escapa que no tindrem tramvia perquè l'alcalde va preferir el bus guiat, i sense consultar les ciutats veïnes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com el blog de E.Morera té censura i trau a qui vol, ho diré ací : Sóc militant del Bloc a Castelló i et votaré però a les autonòmiques si "l'aparato" fa de les seues i vol que votem a Marina Albiol o a Panella no votaré, ja que considere que Porcar és la millor garantia que el BLOC aconseguisca els millors resultats.
A vore si els de la censura et lligen.
Gràcies i el meu vot el tens.

Anònim ha dit...

Ara tenim la febre de la UE. Tot és europeu. Castelló capital europea. Festes europees de la magdalena. El campionat de boli ja no serà mundial, serà europeu... crec que no podem ser més de poble

Anònim ha dit...

Ací l'únic que és de poble eres tu....
Quina manera més tonta de perdre el temps...

Nomdedéu ha dit...

Al meu bloc no hi ha censsura. I al BLOC que jo vull tampoc.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies eres honest no com altres "dirigents" del BLOC però és que a més a més és de caixò amb Porcar tindran més d'un 5% de vots, amb altres que no els coneixen ni en el seu poble res de res, un fracàs. Fer eixa política tan estreta de mires és diu ser un tros d'ase. Esperem pel bé del BLOC tindre a Porcar cap de llista a les autonòmiques. Ànim i endavant t'ho mereixes i no com els que practiquen la censura que cada vegada els escriu menys gent només que els jaqueters. Si vols compara la quantitat de gent que t'escriu a tu i quanta al de la censura.