07 de novembre, 2006

"UN PLA PER GESTIONAR LA DIVERSITAT, QUE CALDRÀ ANALITZAR AMB CURA". 09.11.06


Ha calgut esperar a tindre el 18% d'immigrants, per publicar el Pla Municipal d'Immigració i Convivència Social, malgrat les mocions aprovades per unanimitat. El rebérem ahir, 48 hores més tard que la premsa. L'estudiarem amb cura. Sembla rigorós, i afirma ser transversal, estratègic i avaluable. Però és curiós que entre tantes ONG's, associacions d'immigrants (tots tret dels magrebins!), i els sindicats, no hagen consultat també als partits de l'oposició. No sembla una aposta per la "cohesió municipal", les formes polítiques han fallat. L'aposta del BLOC és la integració, des del respecte a la particularitat; no la multiculturalitat, si treballem en eixe sentit coincidirem.

24 comentaris:

Àngel Pérez ha dit...

Totalment d'acord, fa falta el respecte des de la pluriculturalitat.

Anònim ha dit...

Xe, mongel destapa't la cara que sembla vas a atracar un banc, l'Estat Espanyol ens atraca als valencians i ho fa a cara destapada.

Anònim ha dit...

Enric fa uns dies et demanava que el bus de l'estació, el 9, baixarà per on sempre ho havia fet (Mercadet de Sant Antoni, descarregador, Mª Agustina i tot Governador)i no per Saragossa i Colom. Encara que tingues molta feina quan tingues una estoneta veges si pots fer alguna cosa, des del Raval de S.F. t'ho agrairem.

Nomdedéu ha dit...

ups! disuclpa. Vaig a parlar amb l'empresa a veure per quina ra-o es canvià i et diré alguna cosa

Nomdedéu ha dit...

En honor a la veritat, he de rectificar una cosa que vaig escriure. D'una lectura més detallada dels prolegòmens del Pla, s'extrau que els magrebins si van ser convidats a treballar conjuntament amb altres associacions, però no van comparèixer. Això tranquilitza en quan al bon treball realitzat pels funcioàris, i especialment per la funcionària que va coordinar tot el treball i redactar el Pla.

Nomdedéu ha dit...

En honor a la veritat, he de rectificar una cosa que vaig escriure. D'una lectura més detallada dels prolegòmens del Pla, s'extrau que els magrebins si van ser convidats a treballar conjuntament amb altres associacions, però no van comparèixer. Això tranquilitza en quan al bon treball realitzat pels funcioàris, i especialment per la funcionària que va coordinar tot el treball i redactar el Pla.

Anònim ha dit...

Parlant del bus... els que van cap a la UJI des de la estació de trens paren en un lloc completament descobert i quan plou ja pots imaginar el panorama. Es podria demanar que es cobrira eixe tram? Amb una parada típica no es solucionaria, el tema seria fer més o menys com la parada de l'àgora de la UJI.

Anònim ha dit...

Enric si pogueres convencer a Porcar que t'acompanyara a la llista municipal de número 2 pegarieu el colp. Castelló no pot prescindir de persones com ell.

Nomdedéu ha dit...

Ho tinc tan tan clar, que el que jo volia era el contrri, acompanyar-lo a ell set jo el seu 2 com ara. Jo tindri quatre anys més per formar-me i Castelló quatre anys més a Porcar.
Però Toni ha considerat que 20 anys són suficients. I jo, tot i que ho lamente, ho entenc i repecte. Estar sol com ha estat ell és dur. Molt dur.
Ara enceta una nova aventura intentant ser candidat del BLOC a diputat a les Corts Valencianes. Reconec que no està fàcil. El partit no sempre és generós amb la gent que com ell ha estat generosa amb el partit. Però té tot el meu suport i el del col·lectiu.
I jo tinc el d'ell. Porcar no serà regidor la propera corporació, així ho ha decidit ell, però jo se que el tindre al costat sempre que el necessite. I serà sovint. Jo necessite els amics i els mestres. I ell és totes dues coses.

Anònim ha dit...

Que Peñella sea el candidato del Bloc a las autonómicas representa un varapalo para la política de sumisión a Carlos Fabra que mantienen en Castellón Nomdedeu y Porcar

Anònim ha dit...

Enric caldrà que al teu blog poses algun sistema de control per saber qui envia cosetes, de tant en tant salta algú amb algunes parides que és massa, a mesura que vages guanyant més simpaties de cara a les eleccions augmentaran els desfaenats dient parides per a que et poses nervioset i de mala llet.
Un que t'estima.

Nomdedéu ha dit...

Si, és ben curiós. Hi ha personatges ben peculiars. Este entra amb certa freqüència i es passeja pels diferents escrits que jo penge. Jo crec que sabrà que sóc el Regidor de Sanitat, i que entre les meues competències està construir pipi-cans, per que els animalets de companyia tinguen un lloc higiènic on depositar els seus excrements. I a ell li deu semblar que el meu bloc és un "pipi-anonymus" i per això diposita els seus excrements intel·lectuals.
No passa res. Algunes vegades he picat i he entrat al seu joc. No crec que em passe més. Podria moderar les entrades, però vull que el meu bloc siga el més lliure possible. Si modere els comentaris, i puc decidir qui escriu i qui no, el bloc perdrà una gran part del seu sentit.
Hi torne, no passa res. Si algú està tan malament, que ocupa part del seu temps en entrar en el bloc d'algú només per intentar ofendre'l, ja s'ho farà mirar.
M'agrada pensar que el bloc és una finestra on hi treu el nas la societat castellonenca (i valenciana en general, aprofite per agrair els visitants i "visitants" de fora de la meua ciutat), i a la societat castellonenca hi ha impresentables i maleducats. És bo que tothom ho sapiga.
Un abraçada

Anònim ha dit...

Enric, te escribes mensajitos a ti mismo que tu te contestas, donde te muestras cual eres, un experto manipulador (de la red) que pierde facilmente los estribos. Nada que objetar, querido, aún cuando malgastes el tiempo que te pagamos jugando a Juan Palomo. ¿Acaso pretendes una página para tu lucimiento personal? Si es así, yo te seguiré dando pie para que sigas preguntándote y respondiéndote. Por favor, estimado, no te lo hagas mirar ¡Tu simpleza da tanto juego!

Nomdedéu ha dit...

veus? ja s'ha tornat a cagar el pobre

Anònim ha dit...

Enric, estoy muy interesada en temas de inmigración y me gustaría saber cómo poder acceder a la información del Plan Municipal de Inmigración i Convivéncia Social. Gracias

Nomdedéu ha dit...

Por el momento no dispongo del documento en formato informatico. Lo único que se me ocurre es que te pases por el ayuntamiento cualquier mañana, pases por mi despacho (en el tercer piso) y podras echarle un vistazo y lo comentamos. A mi también me interesa el punto de vista que puedas tener. Contra más ojos miremos este tema, más facil será dar con soluciones a los retos que plantea.
Saludos

Anònim ha dit...

Vale, me parece buena idea. voy un poco liada pero intento pasarme entre esta semana y la que viene. Muchas gracias, por todo.

Anònim ha dit...

Lección rápida para incautos descontrolados. CAGAR: Evacuar el vientre (Término desaconsejado por su vulgaridad populachera) Emplear preferentemente el término cagarruta: Excremento de ganado menor // Hombre apocado, ruín (El doble sentido de ambas acepciones da más juego) ¿Has vuelto a caer en la trampa? ¡Ese pronto que te muestra tal cual eres te perderá!

Anònim ha dit...

Collons !!! què els desfaenats no tenen altra distracció que no siga dir bobades ?

Anònim ha dit...

Hola Enric,
no hi hauria forma de poder accedir al pla d'inmigració de manera informàtica, m'interessaria analitzar el nou pla. Com ja saps el treball m'impedeix passar-me per l'ajuntament durant les hores que esteu.
Gràcies,
PVS

Nomdedéu ha dit...

miraré d'aconseguir-ho i te diré alguna cosa.

Anònim ha dit...

Si en su día quien exclama ¡COLLONS! hubiera puesto los suyos donde hay que ponerlos, algunos no se estarían pudriendo en una ventanilla del Banco Bilbao.

Anònim ha dit...

Podría posar ací el que penso del pla? es llarg i extens i no és bó....
D'altra banda, he fet un anàlisi exhaustiu i les dades no són correctes....
Voldria saber si podria parlar personalment amb la persona, per a mi incompetent que ho ha fet....
Gràcies i perdona però estic tant decebuda...
PVS

Nomdedéu ha dit...

Clar que pots escriure el que cregues oportú. Serà interessant veure més punts de vista. I a mi m'interessa el teu. Personalment tinc molt de respecte professional (i personal, obviament) per la persona que ha coordinat el treball. És possible que tingueu punts de vista molt divergents. Però això no vos convertiria en incompetents als ulls de l'altra persona. Crec que des de les discrepancies (per profundes que siguen) és des d'on es pot construir el futur. El pensament únic és més única que pensament.