20 de febrer, 2013

"MONTORO L'ARTISTA" - Mediterráneo -21-03-12


Que diu Montoro que hi ha actors i actrius que no tributen a Espanya! I a mi què m’explica! És feina d’ell fer-los tributar. M’està dient el Sr. Ministre que sap que hi ha defraudadors i no és capaç d’enxampar-los i fer-los pagar el que deuen? Doncs potser hauria d’anar pensant en plegar. Em diu l’arrogant Montoro que a banda de la indecent amnistia fiscal, que a sobre ha resultat un fracàs, hi ha altres defraudadors? Em diu Don Cristóbal que hi ha una part del star system que no fa la declaració de renda? Volem noms! Ràpid! Com quan Lola Flores. “Si cada español me diese una peseta yo podría...”

O el que diu Montoro és que ni tan sols coneix la llei 35/2006, que fa referència a l’Impost sobre la renda de les persones físiques? No sap el Sr. Ministre que l’article 8 estableix meridianament que els contribuents són les persones físiques que tinguen residència habitual a Espanya? I cap de les excepcions afecta als artistes. És fàcil, quan algú viu fora, ric o pobre, tributa fora. 

El que és il·legal és pagar sobresous en negre, pactar falsos comiats, usar informació privilegiada, i mentir al Congrés. Vosté si que és un artista, de la incompetència, de l'arrogància i de la futilitat.