21 de juny, 2013

"AMORRATS AL PILÓ" - Levante-EMV - 22.06.13

Segons The Guardian, l'actor Michael Douglas ha afirmat que el càncer de gola que li van diagnosticar fa tres anys va ser provocat pel sexe oral. "Aquest càncer en particular és causat pel virus del papil·loma humà (VPH), que es transmet pel cunnilingus", hauria dit.
Ara no m’entretindré a explicar-los-hi a vostés per quina raó, però el cert és que m’ha interessat molt i he anat a vore si això tenia alguna base científica, o tot simplement era com l’homeopatia (salude a Andreu Escrivà que m’estarà llegint). I sembla que sí, que a diferència de l’homeopatia, en té de base científica. Fa més de 20 anys que s’investiga, i hi ha un estudi publicat per The New England Journal of Medicine, que demostra que este virus de transmissió sexual és responsable de l’aparició de tumors a la gola. 
El PP valencià, però, ha anat més lluny que Michael Douglas a l’hora de fer afirmacions, i estos sí, han ensopegat frontalment no només amb la romanística internacional, amb les universitats, amb l’AVL, amb la RAE, sinó també amb qualsevol persona amb un mínim de cultura. 
Pretén el PP aprovar una proposició no de llei “de tramitació especial d’urgència” per dir-li a la RAE que canvie la definició científica del valencià, per una que s’han tret del forat del cul. I disculpen si em pose escatològic, però després del cunnilingus no els hauria de saber mal que parle d’un bes negre. Perquè d’un lloc així de fosc i profund, tenen que haver-se empescat esta colla de borinots i inútils tota eixa estrafolària teoria de que el valencià ve de l’iber. 
En una proposta farcida de faltes d’ortografia, afirma que “la parla dels valencians, que parteix sense dubte de la més profunda prehistòria, s’escriu des del segle VI abans de Crist amb el llenguatge ibèric i, després de les aportacions successives fenícies, gregues i llatines, ha arribat als nostres dies en la forma en què la coneixem”. S’ha de ser cabestro!
Sabíem del PP valencià, que tenia un percentatge desproporcionadament sorprenent de persones amb comptes pendents amb la justícia, per tramposos, lladres, escurabutxaques, estafadors, defraudadors... Ara sabem també que entre tots ells no hi ha una sola persona capaç d’aprovar la selectivitat. Ni una sola. 
Després del que va fer el PP aragonés de denominar LAPAO al català que es parla a la Franja, amb la convicció de que matant el nom es mata la cosa, el PP valencià pretén aplicar la Clàusula Camps i així com qui no vol la cosa manté que el valencià és iber. Estúpids analfabets!
Que un parlament li diga a una entitat científica, com la Real Academia Española de la Lengua, quines definicions ha de posar als seus diccionaris, és una de les coses més patètiques i ridícules que pot fer un parlament. Com a valencià que sóc, em fot una vergonya insuportable estar representat i governat per un partit de delinqüents i analfabets. I estos volen muntar una Ciutat de les Llengües al meu poble? Per favor!
Ja puc suposar que el meu partit no deu haver pensat en mi per a ser Senador Territorial després de les properes eleccions, però ja els hi dic ara que no ho facen. Que per una qüestió de dignitat intel·lectual, mai no em deixaria examinar de valencianitat (ni de res) per esta tribu prehistòrica, amb dèficit d’atenció i excés de vacuïtat.