27 de juny, 2013

"SORPRENENT MUTACIÓ" - Mediterráneo - 27.06.13

Els membres de l'equip de govern pateixen una sorprenent mutació. Alguns probablement perquè porten massa (no dic molts, dic massa) anys a la casa i això els hi ha fet perdre la perspectiva, i pensen que l'Ajuntament són ells. I nosaltres som una lamentable pedra en la sabata. 
En altres que porten menys temps, la mutació és més difícil d'explicar. No sabria dir si la pateixen per contagi, o a força de sentir-se part “dels que manen”, s'ha incorporat al seu ADN polític, i ha esdevingut una tara endèmica.
La regidora de serveis socials nega problemes de mala nutrició en alguns escolars, perquè si fos així, diu, “me lo hubiera dicho alguien”. Quan al regidor d'hisenda li trasllades una queixa d'un contribuent contesta que “no sé porqué te lo dicen a ti, en lugar de decírmelo a mi”, li faltava afegir “que yo mando, no como tú, mindundi”. El regidor d'urbanisme ens diu que per parlar d'una ordenança concreta aportem tècnics propis, que ells aniran amb els de l'Ajuntament, com si els tècnics de l'Ajuntament no fóren també els nostres tècnics. El regidor de via pública permet maliciosament que hi haja empreses denunciades per ocupació irregular de via pública, que continuen ocupant-la, amb l'argument que “jo no ho he vist”. La regidora de joventut, davant de la meua queixa per la seua falta de resposta a les preguntes del ple, em contesta “pizpireta” com és, “es que no les encuentro sustancia”. 
Tots ells dirigits per un Magneto, paralitzat davant un món, el municipal, que no entén.