25 de desembre, 2013

"HOSPITAL PROVINCIAL" - Mediterráneo- 27.12.13

"Let us not seek the Republican answer or the Democratic answer, but the right answer" esta frase atribuïda a JFK, és per a mi la columna vertebral de la meua actuació política. I la recerca de la resposta correcta, siga dretes o d’esquerres, no és manca d’ideologia. Tot el contrari. La meua ideologia és el benestar ciutadà. I això pesa més que els dogmes.
No és que defense la sanitat pública per qüestions ideològiques, sinó perquè és la més eficient, i la socialment més justa. És per això que ens oposem amb contundència a l'ocultista i perversa voluntat del PP, de privatitzar el servei de radiologia i medicina nuclear de l’Hospital Provincial. El PP ens diu que en mans d’una empresa privada estalviaria un 30% (i encara quedaria marge per a que l’empresa compute beneficis). D’entrada, si fos així, si hi hagués tot este marge, la Direcció de l’Hospital hauria de presentar immediatament la seua dimissió. I demanar disculpes per la seua maldestra gestió. 
Però és que menteixen! El Síndic de Comptes afirma al seu informe que si la sanitat valenciana tornés a gestionar les ressonàncies magnètiques ara privatitzades, estalviaríem 16’5 milions anuals. Entenen ara perquè el PP vol privatitzar? Per fer rics als amics, i més pobra a la societat. I això sí que és ideologia. Indecent, però és la seua. 

Hem demanat un Consell d'Administració, i hem demanat explicacions. De moment la resposta és el silenci. No afluixarem, no hi ha treva nadalenca per als malvats.