19 de desembre, 2013

"OMELETTE CITY" - Mediterráneo - 19.12.13

Ací passen de l'Smart City a l'Omelette City, després de pagar una pasta gansa pel nonat projecte de la Language City. I no els hi cau la cara de vergonya. Dimarts va vindre de visita el Conseller Máximo Buch (conegut als cercles del poder popular del Cap i Casal com “máximo bluf”). Es va reunir amb l'Alcalde i van parlar d'aquell vell i suat projecte de turisme idiomàtic.
El PP ha renunciat a La Ciudad de las Lenguas. Aquell complexe hoteler pretesament al servei de l'ensenyament d'idiomes que volien instal·lar on actualment està l'aeròdrom.  I renuncien, no perquè ens hagen fet cas a nosaltres que sempre ens hi hem oposat, ni perquè els hi haja entrat el coneixement, sinó perquè la situació econòmica i urbanística els ho impedeix. 
Ara, Bataller i Buch, replantegen (un colp més) el projecte de turisme idiomàtic, i ho fan deslligant-lo del projecte urbanístic, la qual cosa demostra que teníem raó els qui manteníem que ensenyar castellà era l'excusa, però que el projecte era especular amb els terrenys. 
Jo no gosaria dir-li projecte a una ocurrència sense master plan, ni estudis que l'avalen ni res, però sembla que el que ara pretenen és que el castellà per a turistes, s'ensenye al CdT del Grau. I l'Alcalde diu que “así al mísmo tiempo que aprenden castellano se les enseñará a hacer tortilla de patatas”. Els jure que ho ha dit! Supose que si ensenyen valencià, els ensenyaran a fer moniato al forn.