17 de juliol, 2014

"ES TAN CUQUI !! -Mediterráneo - 17.07.14

Hi ha mentides, grans mentides, estadístiques i el PP de Castelló. L’espectacle poc gratificant de sentir al PP local dient que la sentència del Ribalta no afecta al pas del TRAM és de vergonya aliena. La sentència diu amb claredat que la plataforma del TRAM és il·legal, i si el TRAM no pot creuar Ribalta sense la plataforma, és una evidència que el TRAM no pot creuar Ribalta. I punt. I ho sabien.
No només menteixen, també fan el ridícul. La Consellera (com abans el PP local) diu que: “es bonito”. Com si un concepte estètic (i subjectiu) estigués per sobre del compliment de la llei. És exactament com si algú pintés de lila el Fadrí (que també és BIC) i el PP digués. “bueno, vale, de acuerdo, es ilegal, pero está tan cuqui!”.
I després això que diuen que ara la gent pot passejar. Clar. Ara que no hi passa el TRAM! Cas contrari tots  moririen esclafats pel troleibús dels nassos.  
El PP va deixar deteriorar-se Ribalta duran dues dècades, i només va fer millores en el passadís central per intentar clavar-hi el TRAM. Eixa és la seua doble responsabilitat.
I ara? Doncs a complir la llei. El TRAM per fora. I l’obra…l ’obra l’haurien de pagar ells de la butxaca, però es queda. No serà Compromís qui castigue a la ciutadania malgastant diners per desfer el que mai s’havia d’haver fet. Que quede com reforma del Parc, com memòria viva de la incompetència d’una banda organitzada per actuar al marge de la llei, que es fa dir govern municipal.