28 de novembre, 2006

"URBE DESARROLLO" : UNA FIRA DE VANITATS, MAQUETES I PROMESES 30.11.06


El PP ha presentat un catàleg d'actuacions amb 16 fotos. El Corte Inglés, iniciativa privada. El bus guiat, sense començar. Accessos al port, administració central. Zones verdes Lledó III, municipal. Parc Ribalta...és de principis del segle XX. Port comercial, iniciativa privada. Recinte de fires i mercats, dues maquetes d'una privatització. Ciutat de la Justícia, Auditori, Palau de Congressos, Museu de Belles Arts i Espai d'Art, tot fet per la Conselleria. Centre Comercial Obert, una foto tan borrosa com el projecte. La Salera, iniciativa privada. Mercat del Dilluns, fotoshop. UJI, enfrontaments. Ciutat Esportiva i Piscina Olímpica, sense acabar. Passió x la propaganda.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

La vida segueix igual, les tanques metàl.liques al cantó d'Oviedo i A.Tàrrega ningú les retira. Al carrer Padre Vicent els cotxes aparcats dalt les voreres i la gent ha d'anar pel mig del carrer i no pot ni entrar a casa (sobretot per les nits)i ara que està Julio Iglesias per ací podem cantar allò de la vida sigue igual. Quin desastre de serveis municipals.

Anònim ha dit...

l'alcalde de Vila-real comdenat. Ací caldrà fer paregut, la meitat de CS no pot dormir per les nits per culpa dels sorolls, caldrà plantar cara al PP per una ciutat més habitable.

Anònim ha dit...

Si pero para que lo condenen antes un tal Sº Flich ha presentado dos denuncias en el juzgado ( la 2ª ya saldra). En Castellón ?quien ira al juzgado para presentar alguna denuncia ¿ Salud

Anònim ha dit...

Me solidarizo con los que sufren ruidos. (Santa Clara (celebraciones, Lagasca (ambiente nocturno, San Roc (cohetes celebraciones procesiones).
Coches que parecen discotecas. Motos que parecen tractores. Etc.

Me parece que al Sr. Flich le tendremos que agradecer mucho.

Anònim ha dit...

A presentar al Juzgado una denuncia irá cualquiera que esté cansado de reclamar y disponga por si o ayudado por otros de recursos económicos suficientes.
Igual dentro de poco se crea una Asociación de Enfermos por los Ruídos.
¿A que no es mala idea?.
Cada día son más los que acuden a consultas de Médicos.
A ver si algún especialista se anima a publicar algún artículo sobre la repercusión de los ruídos en las conductas de los humanos, y de animales, porque hay que ver como se enconden los perros cuando tiran cohetes.

Anònim ha dit...

M'han dit que l'afectat de Vila-real s'ha gastat al voltant de 18.000 euros en portar el cas als Jutjats. Qualsevol dia caldrà eixir amb la vidriola pel carrer demanant pel dia de la persona farta de sorolls.

Anònim ha dit...

Venga, animaros, y creemos la Assiacio de Victimes del Soroll.
¡Prou de sorolls!.
Yo quiero leer un libro, sin que me alteren los malditos cohetes (algunos subvencionados por el Ayuntamiento).
Al parecer se está organizando una manifestación en favor del Alcalde de Vilarreal.
Yo no iré. Acato la decisión de la Justicia.

Anònim ha dit...

Li he encarregat a la meua companya que compre una caixa de preservatius i coets.
Les nostres relacions sexuals són de tard en tard, coses de l'edat.
Fins ara eren silencioses. No s'assabentava ni el veí, almenys això és el m'ha dit ell.
He pres una decisió. Mostraré la meva alegría, igual que ho fa en les presentacions de gayatas, setmana magdalena, primeres comunions, celebracions de sants, etc.
Cada vegada que peguem un kiki, eixiré a la terraza, i siga l'hora que siga, tiraré un coet.
Una pregunta. Els coets tenen data de caducitat?.
Perdonen les molèsties.

Àngel Pérez ha dit...

Que podem esperar mentres governe el PP, les fires són totalment decepcionants. I expojove dona asco s'ha convertit en una paradeta feixista i xenofoba segur que aquest any entren CV i E2000.
Dona pena.
Contra la manipulació de la dreta. Lluita de carrer. (jejeje)

Anònim ha dit...

Algú va vore ahir TVCS? Sonia Miralles va dir que no volia ficar en dubte la sentencia del tribunal suprem just despres de trencar-la en directe... Quina televisió xiquets!

Nomdedéu ha dit...

Vaja, quina llàstima, m'ho vaig perdre. Estos dos dies no he tingut gaire temps per res. Teniem Executiva Nacional, i sobretotot un plenàri municipal que ha resultat tens i dur.
Sé que tinc pendent això de les tanques del carrer Oviedo, demà trobaré un forat per intentar resoldre-ho.
Esta vesprada me l'agafe lliure. La primera en mols mesos. Però és que hui faig 45 contundents anys i vull estar amb Lizbeth (la meua dona) i desconectar un poc. Demà vos voré a tots, familia!

Anònim ha dit...

Enric, després del kiki i de tirar la mascletà com es proposava per ací dalt torna amb més energies per fer-te amb l'Alcaldia a vore si aquest CS pot millorar.

Anònim ha dit...

Enric: Moltes felicitats.

Kiki y mascletá, ¡que collons!.

Nomdedéu ha dit...

Bon dia. No donaré detalls, sóc un cavaller jo, però vaig gaudir molt de la meua parella, i també de les felicitacions de la familia i amics. Gràcies a tots i tots.
A última hora de la nit, vaig rebre el millor regal d'aniversàri que podia rebre. L'amic Vicent ho sap, però encara no puc ensenyar-vos-el, ho faré en breu. Segur que coincidireu amb mi que és un gran regal.

Anònim ha dit...

Xé, Enric, felicitats.
Diu Raül Martínez que tu amb 45 anys estas millor conservat que jo amb 36. Ja m'he diràs com ho has fet.
Saludos cordiales.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies.
És fàcil, Martinez mentix perquè l'he convidat a berenar.

Anònim ha dit...

Vinga, mostra el regal. O dona pistes.

Nomdedéu ha dit...

he he, no puc mostrar-lo ni donar pistes.
Només diré que jo sóc el principal "beneficiari" del regal, però vosaltres també. Doneu-me temps.

Anònim ha dit...

De quin color es?.

Anònim ha dit...

Jo que m'imagine quin regal és, puc dir-vos que és del color del compromís.

Nomdedéu ha dit...

silensssssio todo el mundo! És del color de l'esperança. I no en parlem més, val? A vore si se'm fa malbé de parlar-ne avans d'estrenar-lo. ;)

Anònim ha dit...

Val.

Anònim ha dit...

No se donde decirlo pero son ganas de chillar, esta mañana en la Diputacion ya ha sido lo ultimo, Javier uno de los ordenanzas con sindrome de Down, recogiendo firmas para el indulto de Vilanova, pero lo mas grave es que era mandado por secretaria presidencia, vergonzoso, cada dia estamos peor en la diputacion, basta ya

Anònim ha dit...

A Javier en eixe cas l'hauran utilitzat els que estan pitjor que ell. Que lamentable!!!

Anònim ha dit...

Hoy todos a la mani por Manolo. Pasalo. Arriba España.


P.D. Manolo el del bombo.

Nomdedéu ha dit...

Javier Nomdedéu, així es diu el funcionari. El conec. No som família, però podríem ser-ho. Des de la Diputació provincial s'ha enviat via fax a tots els alcaldes de la província un document demanant que el signen en favor de l'indult de Manuel Vilanova. Ho trobe lamentable. La cap de premsa ha anat despatx per despatx demanant la signatura als funcionaris. Ho trobe coarcitivament lamentable. Han enviat a Javier a recollir més firmes. Ho trobe fastigosament lamentable.
El codi ètic del PP (que és com si Jack l'Estripador escriguera un manual de bones costums a taula) diu que obligarà a dimitir al seus càrrecs públics quan siguen condemnats en ferm. Eixa és la raó per la que fins ara no han dimitit molts càrrecs que han estat acusats i entre i ixen dels jutjats, perquè encara no estan condemnats en ferm.
Manolo Vilanova si. I ara el PP, com si fora la plaça d'Orient, i el Tribunal Suprem la "Gran Ordre Masonica de España", convoca a la gent a cridar en contra de l'estat de dret.
La gent cridava coses com: "Manolo, Manolo, Manolo" que semblava el club de fans de Manuel Carrasco d'operació Triomf dos (o tres, o quatres, jo que sé!), i d'altres més curioses com ara "justícia, justícia, justícia". Doncs bé, la Justícia (amb majúscules supremes, les del Tribunal Suprem) ja ha parlat, i ha condemnat al Sr. Vilanova per prevaricació. És greu el que està passant. Greu. Traure a la gent al carrer, ja no per contradir allò que el PP diu al seu Codi Ètic, sinó contra la separació de poders, contra Montesquieu (que no està mort com deia Alfonso Guerra, per cert; però si molt malaltet pobre). Trauen la gent al carrer contra un dels principis bàsics de la democràcia. Això els qualifica.
I a sobre, l'argument més gastat, és, sota el meu punt de vista, el més greu. "Manolo és un bon xic, no ha robat." Ai caram! Si és un bon xic, que els Reis d'Orient li porten un camió de bombers, no et fot!
Ara resultarà que no robar mereix un premi. Ara resultarà que no fotre la ma a la caixa et convertix en bona gent. Això que se li valora no és un mèrit, és una obligació. A quin punt de perversió ideològica hem arribat!

Anònim ha dit...

Que espabilen y pongan medios para solucionar los problemas a los ciudadanos.
Y si no, al Juzgado.

Anònim ha dit...

Vaig estar ahir a vila real i era vergonyòs la gent que hi havia. tb alguns comentaris que es sentien entre la gent. més que absoldre a l'alcalde el que haurien de fer és tancar a més d'un dels que hi estava allí. entre els comentaris més durs que he sentit mai el vaig sentir allí, i venia d'una dona major: mira la justícia a bone spersones com l'alcalde el que fa i als rojos res, fusilar-los es el que haurien de fer!
i no és cap broma de mal gust, eixes paraules van eixir de la boca d'una persona ahir, desembre del 2006, per defensar un alcalde...
vinga salut i a vore si podem acabar ja en tot açò.es necessari.

Nomdedéu ha dit...

Curiositat. La senyora tenia el pel rull negre, els llavis pintats d'eixe roig que tan odía, i portava ulleres?
Supose que si. Jo la vaig vore a la tele, cridant histèrica que això era el resultat de la guerra civil, i que si aleshores no haviem guanyat com anavem a guanyar ara! "No guanyaran" cridava histèrica. Afegia "el BLOC, el BLOC, eixos que han de fer el BLOC?"
Quina histèrica

Anònim ha dit...

Enric, Enric, Enric.
On està la teva companya Molés? I el paranyer de Batalla? I l'altre nou?
Que passa al Bloc de Vila-real?
Soc de Vila-real. Estime a Manolo. I no entenc que feia Fabra dilluns passat al seu costat ni JOSETY!!!!! divendres a la concentració.
Nomes faltaba Gimeno, i també el vaig vore!!!!!!!!!!
Wenley Palacios no hi era, tranquils tots.

Manolo es bon xic. Pero jo volía un alcalde que gobernara, no un bon xic.

Nomdedéu ha dit...

Supose que Wenley Palacios no hi era, perquè seria un acte de cinisme massa gran. Si fem memòria recordarem que va ser ell el primer advocat de l'acusació contra l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Podem parlar de la integració dels romanesos? que va pasar en el teatre principal?

On estava la nostra llengua? i el traductor en la plaça major ?

Anònim ha dit...

Enric no has contat el Museu d'objectes no identificats Infanta Leonor (PAI ermita Sant Isidre) i el Museu Tauleller d'errates de carrers (PAI Pefecte Atola)

Nomdedéu ha dit...

jejeje se m'han passat.

Anònim ha dit...

Ja és hora que Castelló siga la primera en alguna cosa. Ficar-li a qualsevol projecte d'aquest el nom d'infanta Leonor serie el més apropiat. Infanta Leonor el projecte de Photoshop, projecte de photoshop et presenta a la Infanta Leonor. Uiii que mal que estic