11 de juny, 2007

guanyant temps...ara que no en tinc


Si, ja se que vos tinc una miqueta deixats de la ma de Nomdedéu, però és que he anat molt atabalat. La majoria de les entrades al bloc, la conformen els articles del Crònica i el Mediterráneo. Ja sabeu que va passar la setmana passada amb Mediterráneo, així que no n’he escrit cap de nou, per publicar el de la Cambrera SALT dijous vinent. Això fa que estiga una miqueta paralitzat el bloc. Demà o demà passat penjaré el que he d’escriure per al Crònica. I si no he escrit res de nou, és perquè he dedicat tots els “esforços literaris” a preparar tres intervencions que he de fer d’ací a final de mes.
El primer la meua intervenció en el Plenari on triarem el nou (?) Alcalde de Castelló. Ja el tinc pràcticament enllestit. Un colp s’haja produït la meua intervenció el penjaré al bloc linkat de “discursos i intervencions”. Comprendreu que no n’avance res, què este bloc el llig molta gent “de el lado oscuro”, i a sobre que ens guanyen només caldria que els hi donarem els arguments.
D’altra banda, la Nit de Sant Joan case a una parella, i si be és cert que sempre procure fer un “sermó” bonic, no és menys cert que quan cases gent que coneixes sempre vols esforçar-te una miqueta més.
I finalment he de preparar un altre text sobre un tema, que ara mateix tampoc no desvetllaré. Només diré que és un honor i una satisfacció personal de primer ordre que hagen pensat en mi. Al seu moment, vos en diré més.
Doncs això, que no he tingut gaire temps per escriure, però que no m’he oblidat de vosaltres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, crec que ja ha passat l'etapa dels insults, també la de donar ànims i ara toca tornar a la normalitat, cal tornar al CASTELLÓ PRIMER i entre tots intentar fer un Castelló millor.

PVS ha dit...

Una pregunta, el casament no serà a les 19:30 a l'ajuntament??
PVS

Nomdedéu ha dit...

No. No és eixe.

Anònim ha dit...

Vinga, esperem que açò torne a ser el que era.

Salutacions!

Anònim ha dit...

De major vull parlar com tu... i vull la primícia del discurs C. ;)
Pere

Anònim ha dit...

Las viviendas de proteccion oficial sorteadas en Marzo del pasado año, aún no se han entregado a sus beneficiarios.
El entonces conseller D. Rafael Balsco, vino, se hizo la foto .... y hasta luego lucas.
La Cámara Comercio Castellón decía:
138 familias castellonenses acceden a un VPO mediante sorteo.
También se publicó en la prensa local, a bombo y platilllo.

Anònim ha dit...

Las viviendas en regimen de alquiler para personas necesitadas del Pinar del Grao ¿Ya las disfrutan?.

Anònim ha dit...

Una curiosidad. ¿Se ha impuesto alguna sanción por depositar la basura en los contenedores fuera de las horas permitidas?.
Las normas están para cumplirse o hacerse cumplir.

PVS ha dit...

Yo conozco a dos personas que han sido multadas por tirar la basura fuera de la hora, por tanto supongo que si que se está haciendo.
PVS

Anònim ha dit...

Gracias por contestar. Es que todas las mañanas veo a personas que tiran bolsas a las 7 horas. Puede ser que las bolsas no contengan restos de comida, que sean papeles o cosas que no despiden olor. No sé.
Creo que el ayuntamiento debiera mensualmente anunciar en los diarios de la ciudad, el desglose de las multas realizadas:

Por tráfico x multas.
Doble fila x multas.
Exceso velocidad x multas.
etc.
Por ruidos x multas.
Por no recoger excrementos x multas.

En fin una estadística de las sanciones para que el personal esté informado y sepamos a qué atenernos.

Nomdedéu ha dit...

me parece una buena idea. Ho demanarem