06 de juny, 2007

"LA NOVA REESTRUCTURACIÓ ERA UNA NECESSITAT. SEGUIREM ELS CANVIS AMB ATENCIÓ". 07.06.07 Crònica

Els que hem treballat seriosament en el procés de modernització de l'ajuntament, no hem tingut cap sorpresa en vore el nou organigrama. Al nostre programa electoral també apostàvem per una reestructuració profunda. Proposàvem tres àrees. Serveis a les Persones (ensenyament, drets civils, benestar social, cultura i participació), Serveis territorials (urbanisme, sostenibilitat i promoció econòmica) i Serveis interns (amb seguretat ciutadana, mobililtat, hisenda, personal i comunicació). En qualsevol cas, més que les quatre àrees, ens preocupa la disfunció que representa que alguns regidors delegats, tinguen tal dispersió competencial, que depenguen orgànicament de diferents àrees. Haurem de vore com funciona, i pel be de Castelló esperem que be. Hem perdut les eleccions, però no hem oblidat del nostre eslògan: Castelló primer.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

quina explicació hi ha perquè el PP s'invente un regidor més dels que té, el Sr. Masip ?

Nomdedéu ha dit...

ho permet la llei de grans ciutats. res més.

Anònim ha dit...

Aleshores, no t'han oferit ser Regidor de Sanitat???

Anònim ha dit...

¿Como que "haurem de vore com funciona" ¿ eso ya esta visto, como siempre, como ellos lo hacen y ahora que han ganado , pues eso entre mal y peor , es lo que ha decidido la mayoria , ¿ no querian eso ? pues ya lo tienen SALUD

Anònim ha dit...

jajaja, t'has quedat en la puta calle.

Anònim ha dit...

Enrique, donde cobro mi porra. ¿Recuerdas? la que aposté en que te quedabas solo.

Anònim ha dit...

Açò és per al que es riu que li han deixat en la puta calle.
M'alegre que els que tenen mala llet són els enemics d'Enric, no podria ser d'una altra manera.
Jesús de Torreblanca

Anònim ha dit...

No tires las culpas a los demás, asume que habeis perdido más de 3500 votos por tu vanidad. No te mofes de la nueva composión de gobierno municipal, no empieces con vuestro tufillo 'adeu PP' que ya ves como os ha ido.

Por cierto, ni sanidad ni nada. Solo has servido para distribuir matarratas y limpiar cagadas de palomas.

Anònim ha dit...

Qui és eixe Enrique que ha perdut 3500 vots?? El que no entenc com hi ha gent que te dificultats de llegir i contar i es permet el luxe de criticar.

M’alegra que no siges regidor de sanitat, eixa regidoria ha sigut degradada per culpa de la Botella. I crec que no et faria molta gracia que et compararen amb ella.


Per cert, m’agradaria que tingeses un lloc on pogerem escriure iniciatives i tu portar-les a l’ajuntament.

Anònim ha dit...

I després donen lliçons:

"IU i Falange negocien un pacte en un poble de Màlaga
Izquierda Unida i Falange Auténtica van engegar ahir contactes per estudiar la possibilitat de prendre l'alcaldia d'Ardales (Màlaga) al PSOE, que va perdre la majoria absoluta. Els candidats dels dos partits, Juan Calderón i Francisco Ortiz, que són tots dos mestres d'una escola, es van trobar per intercanviar les primeres condicions per tancar el pacte. Calderón, el candidat d'IU, va admetre que la possibilitat d'acord "des de fora es percep com una bomba de rellotgeria, però la realitat al poble és una altra".

Nomdedéu ha dit...

uff! quanta gent per contestar, i tots es diuen anonomo!!! a vore si ens aclarim.
Anònim !1. No. L'Alcalde em va demanar per parlar amb mi i em va dir que considerava que no ens ho havia d'oferir. Li vaig dir que perfecte, perquè nosaltres consideravem que no ho haviem d'acceptar.
Anònim 2.Salut! Jo és que sóc inocent, veges tu. Crec que el model organitzatiu és millor que l'anterior. Si ho faran be o no, és qüestió de temps. Si em preguntes, cere que ho faran com sempre.
Anònim. 3. En la puta calle? No. Sóc regidor de Castelló per voluntat popular. I portaveu nacionalista. Un honor!
Anònim 4. Enrique sóc jo? Supose que és l'humor dels que no tenen sentit de l'humor. On cobres? Tu sabras! Tu sabras amb qui vas fer la porra. Si cobres, és perquè algun amic teu et va dur la contraria. Cobrar-li a ell. I torna a gastar-t'ho en vi.
Anònim 5. Hola Jesus
Anònim 6. Ai, hauries de tornar a examinar-te de matgematiques. N'ehm perdut 1200. És per la meua vanitat? No ho se. No diré que no saps sumar que em dieu vanitós. Tampoc no diré que o saps llegir, però és evident. El meu post no critica ni es "mofa" de la nova organització. En absolut. De fet, l'avala en linies generals. Torna a llegir. I ara sense apriorismes. I si, tal com vaig dir fa 4 mesos a l'Executiva nacional, eixa campanya d'"adéu PP" era un error. Tot i que m'haguera agradat molt que perguereu la majoria absoluta, i participar d'un govern de progrés. No has entés res. El tema dels coloms era competència de Pepe Pascual. Per la resta estic molt orgullós del treball que he fet.
Anònim 7. Pepe Botella? Ana Boetella? Massa botelles per tan pocs gots! Anem a reestructurar la web per facilitar el que dius. Mentre, encara que semble una broma de mal gust, pots gastar l'adreça alcalde@nomdedeu.net
Anònim 8: Ni cas. També tenen el tema de Geldo, on van dir que expulsarien al seu regidor per ser alcalde amb els vots del PP contra el PSOE. No ho van fer. No van fer res, quan va donar l'alcaldia al PP i va continuar en l'equip de govern. I ara torna a dir que farà el mateix. És igual. Ja s'ho faran. Al final, tothom te el lloc que mereix.

Anònim ha dit...

Un foradet que tens on podries fer front a l'asfixiant pensament únic pepero, i el dediques casi sempre a desfer-te en elogis al govern del PP. Ara, a la gent nacionalista i d'esquerres sí que no tens problemes a atacar-la.

Nomdedéu ha dit...

Mai no he elogiat al PP. Ni recorde haver atact ningú nacionalista i d'esquerres. Però ser nacionalista i d'esquerres no m'impedirà mirar les coses serenament.
Anem a vore, si des del BLOC, que és nacionalista i d'esquerres, d'acord amb la llei d egrans ciutat que obliga a una organització molt semblant a esta, pensavem en trea àrees...que haig de dir? "Com ho fa el PP és merda!"? L'organització que l'equip de govern proposa no és ni espanyolista, ni de dretes, ni macrobiotica, és funcional.
Les polítiques que apliquen si que són espanyolistes i de drets, i mai les he avalat, ni defensat ni apaludit. Parlem d'organització. Si l'ideologia ens nega la possibilitat de ser justos, és una mala ideologia. Cres. Modestament.

Anònim ha dit...

Hola Enric, te felicito por tu elección como concejal de Castellón.

Pero quería preguntarte si no te sientes un poco solo. No me refiero a que tu grupo sólo tenga un concejal en Castellón, sino al ideario que se supone que tú defiendes. Sinceramente yo no sé bien cuál es, pero me parece en todo caso que el público en general no está por esa labor. Castellón, en la práctica, era una huerta hasta el siglo pasado ... ¿qué tambores y cuáles flautines suenan en tu nacionalismo?.

Acaso sólo se trata de conseguir un sueldo del erario de todos ...

Un saludo.

Anònim ha dit...

tambores? flautines? mmm! és dolçaina un flautín?...mira que n'és de nécia la gent!

Anònim ha dit...

¿¿¿¿Castellón, en la práctica, era una huerta hasta el siglo pasado ... ????


AÇÒ ÉS INCULTURA

Nomdedéu ha dit...

No em sento sol. Em sento i em se aocmpanyat, pel 5'20% de la ciutat de Castelló, que democràticament ha decidit que el nacionalisme valencià tinga representació a l'ajuntament.
El públic en general ha decidit que hi haja 14 regidors del PP, 12 del PSOE i un del BLOC. Això ha decidit. Supose que és senzill d'entendre. Si consideres que la gent està en un error, o si consideres que per ser el partit més menut dels que tenen representació, no la mereixem, aleshores ho hauries d'explicar.
Ni un segon perdré en la teua gracieta desgraciada (que vol dir sense gràcia) sobre flautes i violes.
Sobre els sous, tampoc perdré gairé temps. Creus que Alberto Fabra s'ha presentat a les eleccions municipals i autonòmiques per acumular dos sous de l'erari públic? Creus que Juan Maria Calles s'ha presentat a les eleccions per seguir rebent un sou públic després del seu pas per la subdelegació del govern central? Creus que el PP ha fet tinent d'alcalde, malgrat que el poble no ho va decidir així, a Pepe Masip per tal que visque de l'erari públic? Creus que Rajoy és un galtes per fer que el PP li complete el seu sou de diputat portaveu, per poder mantindre el ritme de vida? Creus que Esperanza Aguirre no te vergonya per dir que no pot arribar a fi de mes? Creus que Pepin Blanco hauria de buscar treball en lloc de viure del partit socialista, que al seu temps viu de les subvencions públiques? I si em perdones, creus que la teua pregunta ha quedat contestada amb totes estes que jo et faig?

Anònim ha dit...

Jo crec que si...

Anònim ha dit...

No sé ... te supongo ateo, mas con escasa esperanza en tus posibilidades ...

Nacionalismo -¿castellonense?- va en la dirección contraria de la religión. La religión, desde lo más íntimo del alma, genera empatía hacia las personas y lugares, sin más límite ...

El nacionalismo -¿castellonense?-, en mi opinión, sólo busca “protección” o “seguridad” –de uno mismo- en un pequeño rincón ... escondido bajo el emparrao de una alquería.

Mas, ¿cuál es la amenaza del nacionalista?, ¿qué le impide amar a los del pueblo de al lado?

La búsqueda del sueldo a cargo del erario sólo es una más de las manifestaciones de quien busca protección, seguridad, por motivo alguno.

Por cierto, ¿qué determina la diferencia de las “flautes i violes” de Castelló respecto a las de Teruel, por caso?

Saludos.

Nomdedéu ha dit...

Francament? Me'n vaig a escurar! No vull ser groller, però no m'interessa esta conversa. Ho lamente.

Anònim ha dit...

s'ha fet un tripi?

Anònim ha dit...

Quin poc trellat! El que diu no té ni cap ni peus, però això no li impedeix d'adoptar un posat de superioritat: els no-nacionalistas son així.

Nomdedéu ha dit...

Si s'ha fet un tripi se li passarà...

Anònim ha dit...

Se me permita salir de dudas, ¿normalmente, folláis los nacionalistas con satisfacción?

Saludos.

Anònim ha dit...

Al nacionalista castellà, escolta ves a descarregar-te a las Palmeras perquè et fa falta.

Anònim ha dit...

IMBECIL o IMBÈCIL adj.: cast. imbécil.
|| 1. Dèbil mentalment; estúpid.
|| 2. Propi de dèbils mentals. «Les paraules que has dites són molt imbecils».
Fon.: imbəsíɫ (Barc., Palma); imβesíɫ (Val.). Ordinàriament es pronuncia accentuant damunt la e, com en castellà, imbέsil.
Etim.: pres del llatí imbecillus, mat. sign.


HUMORISTA m. i f.
Persona que té la facultat de l'humor (V. humor || 3); cast. humorista. La cua d'un cigarro llensada per un humorista, Pons Auca 300.
Fon.: umuɾístə (Barc.); umoɾíste (Val.); umoɾístə (Palma).

UNA GENTILESA DEL DICCIONARI CATALÀ-VALENCIÀ-BALEAR

Anònim ha dit...

ai ai ai ai!! si fos meu el blog et diria a qui me follo jo, però tindre més elegància que tu i em posaré un puntet a la boca

Anònim ha dit...

Hola Enric, bon dia. T'ho volia comentar dies arrere, però mira, com tantes coses, les deixes passar i no les dius quan toca.... Pots activar l'opció "comentaris moderats"; bé, no pots, l'hauries d'activar. Els comentaris a la bitàcola han degenerat, cada volta més; les reflexions han perdut espai i guanya l'insult. Des de la bitàcola se t'ha insultat, s'ha atacat la direcció del partit, etc... Les persones podem no compartir la forma de pensar dels altres, i expressar-ho de manera correcta, creant i obrint, així, un debat. Però algú que entra a la bitàcola i t'insulta, perd tota la raó que podia haver en la seua argumentació -si n'hi havia. Dic el mateix de la gent que va insultar des d'ací diferents persones de l'Executiva o gent d'altres col·lectius del BLOC. Per això, et torne a recomanar que actives l'opció "missatges moderats". Cal que la gent escriga amb el seu nom i cognom, s'ha de ser valent: fora els anònims. S'han d'exposar idees, sobre la ciutat de Castelló, el partit, etc... Sé que t'acusaran de censurador, però estic segur, que així, el debat serà més ric. Totes aquelles persones que no estiguen d'acord amb els teus punts de vista, seguiran participant de la mateixa manera. Aquells que insulten, simplement deixaran de fer comentaris. L'únic problema, però, serà acceptar els comentaris: tal volta algun, com pot ser ofensiu, et provocarà dubtes si l'has d'acceptar. Ànim i moderació a la bitàcola, però ja ! Sí al debat, no a l'insult i al destarifo.

Nomdedéu ha dit...

Hola Enric, no eres la primera persona que ho dius. Jo continue sense tindre-ho clar. Em conec, i si fera això que dius, em sentiria incòmode per censurar. És més, em tem que deixaria passar totes les entrades, tot i que foren insultants per la meua persona, per no sentir-me incòmode amb mi mateix. Així que en la pràctica tindria més feina encara.
Hi pensaré. Però crec que de maleducats n'hem tingut sempre alguns per ací. És veritat, que els dies posteriors a les eleccions això va degenerar. Però també és veritat que ha afluixat. Que un "juanxi" (CORI-Reus) es dedique a la retòrica palurda, des del Prat de Cabanes, o des de la Plaça Cardona Vives, pose inocentment per cas, no podre'm evitar-ho. El cert és que en els darrers 11 dies este bloc ha rebut quasi 6.000 entrades. Per una qüestió estadistica, sumada a les frustracions electorals d'uns i altres, era normal l'allau de rots, en lloc de les idees.
Crec que tot tornarà al seu lloc. En qualsevol cas, esperaré uns dies abans de valorar definitivament la teua aportació. Gràcies pel consell.

Anònim ha dit...

Enric crec que tot tornarà a bon camí i que la ràbia de la gent que no té raons i només li queden els insults anirà a menys.
Molts ànims i endavant.

Sara ha dit...

Uis, mare com està el pati. Després de llegir-ho tot necessite un respir! La gent és prou major per saber que dir i on dir-ho. Som prou majors també per saber quan els nostres comentaris estan fora de lloc.

I ara, respecte el teu post, esperem, pel bé de tots o totes, que les modificacions ajuden a Castelló.

Ells ho faran com sempre i nosaltres ho fariem com mai!

Anònim ha dit...

Si se me permite, una pregunta. Hace unas semanas leí una entrevista al señor Pañella, en la que se declaraba manifiestamente a favor de la solidaridad entre territorios, matizando después, que siempre que se cumpliese que el suyo (su territorio) recibiese por encima de la media.

¿Se está de acuerdo con el planteamiento hecho por Pañella?

Saludos.


P.D. Ánimo con la censura en los mensajes de quienes, en vez de razones o cuestiones de interés social únicamente se dedican a insultar.

Anònim ha dit...

Perdón, he olvidado decir que el señor Pañella, en su entrevista, manifiesta que si no se cumple la condición de recibir más de la media se estaría gilipollas (sic).

Anònim ha dit...

sóc la del comentari de ai ai ai i demane públiques disculpes per haver seguit la corda del improperi i la grolleria...promet d'ara endavant no jugar-li el joc a qui entra per dir poques lligues..

En veritat pense que este lloable espai diu molt de tu, enric, i crec que tothom hauria de tenir-ho en compte quan es posa a escriure ací...

Si es censuren comentaris crec que es guanyarà qualitat de debat i de comentaris, alhora que es perdra espontaneïtat...llibertat o seguretat?

ho sento

Nomdedéu ha dit...

Desconéc eixes manifestacions de Josep Maria Panyella. I em sorprén que diguera això de "gilipollas", però no ho se. En l'Executiva Nacional del BLOC sóc el Coordinador de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Territorials. Com responsable d'Economia vaig dictar una conferència a la Universitat de Prada l'estiu del 2005, parlant de finançament autonòmic. És la meua opinió, i és la doctrina del BLOC. La pot llegir sancera, lincant des d'este mateix bloc "discursos i intervencions"

Anònim ha dit...

Este sempre s'ha caracteritzat per ser un bloc interessants i divertit, on s'han tractat temes de l'actualitat política sobretot municipal, però també temes generals, amb humor i llibertat, i sobretot respecte, no li calia moderador. Però darrerament estem patint unes entrades, sempre amagades sota un anonimat que no amaga res, que comencen a cansar a aquelles persones que l'hem seguit i hem intervingut amb plaer des del principi.
No sé si els qui es dediquen a vomitar ací la seua mala sang és que s'avorrixen als seus blocs propis (si els tenen) per falta d'intervencions o perqué eixa mala sang els ofega, però,què pesats!!!

Enric, tu que ja tens costum de lidiar amb bous braus supose que sabràs què fer amb estos joneguets polítics, però jo començaria a passar d'ells i no posaria la muleta per a res. O com faria un amic comú contestar: lalalalala!!!