07 de juny, 2007

SOBRE LA NO PUBLICACIÓ DE L'ARTÍCLE.


Com alguna gent heu preguntat vos explique. Efectivament, el dijous és el dia en que jo publique a Mediterráneo. Hui el "meu" espai ha estat substituit per un article de Josep Pernau. Pernau és un col·laborador de plantilla d'El Periodico. Tenen prioritat.

He demanat a Mediterráneo que em confirme si ha estat per això ho si hi ha algun altre problema. Cosa que francament no crec. Si no haguera de publicar m'hagueren telefonat. Són gent educada al diari. De totes formes quan en sapiga més vos ho faré saber. Gràcies als que heu telefonat i enviat sms per preguntar.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

puto mediterráneo

Anònim ha dit...

Señor Nomdedeu, me parece que esto es una consecuencia más de la política equivocada de sus compañeros que no de usted. Ha sido su partido liderado por Morera y Pañella los que han permitido las manifestaciones de la inmadura de Albiol, y Pañella a su lado aguantando la fotografía de esta comunista. También han sido sus compañeros, que no usted, los que han condenado a Carlos Fabra como si fueran jueces. Me temo que Carlos Fabra se lo habrá pasado muy mal. Ahora, después de ganar como ha ganado, ¿Qué esperaban ustedes los del BLOC hermanados con los comunistas? Carlos Fabra es un gran amigo de sus amigos y un gran enemigo de sus enemigos, y ustedes son sus enemigos. Creo que no hace falta que Carlos Fabra llame al Mediterráneo para nada, ellos lo harán de forma voluntario, así como las TVs del entorno de C. Fabra. Honesta y sinceramente debo decirle que las personas como usted, moderadas, sinceras y políticamente sanas en sus decisiones, no se merecen esto. Y sé que hay muchas más. Creo que Carlos Fabra no debería actuar contra el BLOC, sino contra esa gente del BLOC que practica políticas equivocadas. Sé y leo que ahora sus manifestaciones son de más crítica a la política de Compromis. Leí las recientes manifestaciones suyas y las del señor Porcar. Pero eso señor Nomdedeu, debían de haberlo dicho antes, enfrentarse a sus dirigentes como hizo Rosa Diaz. Pero en fin, las cosas son como son, como han sido, y eso no se puede borrar. Desde mi opinión creo que el señor Fabra debería ser más magnánimo con personas como usted, la generosidad está bien vista por el enemigo y enaltece al que la practica. Desearía que esto lo comprendiera el señor Fabra y permitir que a personas como usted o Porcar se les pueda facilitar ese compromiso y no “compromis” de variar el rumbo del BLOC.
Un saludo

Anònim ha dit...

de veres que llegeixo este últim post i m'agafen fins i tot ganes de plorar, com es pot parlar així? sembla que parle de fabra con si parlara d'un emperador romà!!!...la veritat és que si voleu seguim lluitant però agafen ganetes de fugir de tot açò...

Nomdedéu ha dit...

deixe'm les coses clares, més enllà del que uns o altres puguen elucubrar. Este és el text exacte del correu que m'ha enviat Mediterraneo per contestar la meua consulta: "El artículo no llegó. Intenté ponerme en contacto con ...ací va un nom propi que no interessa a ningú... pero no contestó a las múltiples llamadas. Lo siento. No hay ningún cambio de criterio de publicación. Un saludo."
Així, que tal com he pressuposat i avançat, era un problema tècnic. Res més. No hi ha mans ocultes.

Anònim ha dit...

Al Mediterráneo no hi ha mans ocultes. Està ben a la vista a qui serveix.

Nomdedéu ha dit...

Escolteu, sou molt retorçuts! Només dic que no hi ha mans negres en este cas concret. Al final, si abans d'escriure tinc que pensar i repensar i tornar a pensar, en com van a interpretar cada paraula, cada frase, cada post... se m'estan llevant les ganes d'escriure.

Anònim ha dit...

Jo més bé faria al revés. Com que ja saps que escrigues el que escrigues ho retorçarem, no et preocupes i escriu el que vullgues

Nomdedéu ha dit...

tampoc no està mal vist! ;)

Anònim ha dit...

¿No sera eso lo que pretenden?, que se li lleven les ganes de escriure SALUD

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

Vullc insistir en estes planes en I LES ELECCIONS ESTATALS QUÉ ?

Tenim una oportunitat el vot valencià d’esqeurres captiu al vot util al PSOE i EU esta debil per la falta d’utilitat en estes formacions hui per hui. El PSPV desparegut i EiP pegant bandades…..

Es estes eleccions el PP tirara avant tota la seu maquinaria per fer guanyar a Rajoy i PSOE també …. AIXI LO UNIC QUE ESN POT SALVAR DAVANT LA SOCIETAT ES DAVNT EL DISCURS ESQUERRA DRETA, NOSLATRES SOM VALENCIANS.

JUGUEM TOTA LA NOSTYRA ARTILLERIA A LA PROVINCIA DE VALENCIA, PER TRAURE 1 REPRESENTANT.

ELS DISCURS VALENCIANISTA ENS POT ANAR MOLT BÉ.

Nomdedéu ha dit...

David, perdona si no t'he contestat abans. Jo sóc nacionalista abans que qualsevol altra cosa, així que el discurs identitari no m'és gens incòmode. Ara be, no vull encetar eixe debat en el meu bloc. No dic que no l'encetes tu. Dic que no vull fer-ho jo.
EiP ja ha començat a exigir al PC que reolze Compromís per a les generals si vol ser Sindica. Ja s'ho faran. D'una banda és problema d'ells, però de l'altra, Compromís només pot existir si en forma part el BLOC. I el BLOC no ha encetat oficialment el debat. Evidentment la gent del BES ja reclament que l'acord continue. Personalment, no serà cap sorpres, no hi estic d'acord. Quan siga el moment, i en el lloc oportú, diré la meua.

Nomdedéu ha dit...

Si vol ser sidica Glora Marcos, volia dir

Anònim ha dit...

Alguns dels "sabuts" que té el BLOC ja perfilen un panorama en el que EU s'afona del tot i naix al País Valencià un partit semblant a ICV de les restes d'EU + BLOC+ Verds.
Jo simplement em conformaria amb un partit nacionalista progresista amb un espai i missatge propi.

Nomdedéu ha dit...

doncs ja en seriem dos

Anònim ha dit...

Fa uns dies que segueixc aquest blog i estic impressionada per les animalades que la gent arriba a escriure i la poca faena que té. Valoracions polítiques a banda, el problema d’aquest país, i en especial del sector polític és que la gent parla molt i fa poc. Eixa gent que ha criticat al Bloc de Castelló i a tu, Enric, fins a nivells que pretenien ofendre – encara que no ofén qui vol, sino qui pot- el que haurien de fer és arromangar-se i posar-se a treballar en política, a invertir temps lliure i temps de la família en un partit, gratuïtament, i a “predicar” amb l’exemple. Estar a casa assegut i escriure en internet és molt fàcil. I sobretot, beneficia al PP.

Jo també m'apunte al partit nacionalita progressista amb un espai i missatge propi, però a L'Horta és tan complicat!

Felicitats pel treball realitzat a Castelló i endavant!

Quarta Torre

Nomdedéu ha dit...

Be, doncs ja som tres! jeje
Gràcies pels ànims, i ànims tu també que a l'Horta tampoc no és senzill

PVS ha dit...

Jo no hi estic d'acord amb que es formarà un partit tipus ICV, que en el fons és molt més que una suma de partits, almenys des de el meu punt de vista.
El que dieu d'un partit nacionalista progressista i amb missatge propi, hi estem d'acord, almenys amb el missatge però potser no amb la manera. Jo no crec que això tinga que començar en les generals, si nó això a de començar a treballar-se ja per a les locals i municipals pròximes. No podem construir la casa pel terrat, no sento però no.
Les generals, doncs els analistes diuen que serà un pols entre PP i PSOE i jo no ho dubto.Serà un si o un no en la manera de afrontar el terrorisme, en la manera de jutjar a Juana de Chaos.
No m'agrada ser pesimista, però aquest cop no podrà ser. Compromís? ni parlar-ne. Crec que ja hem après la lliçò, almenys per molts anys. D'altra manera, pense que falte gent qualificada, gent personalitzada, gent amb ganes de treballar. En tenim, però no els suficients ni tampoc a les altes esferes.
Nomdedèu, et volia preguntar, el Bloc és un partit assambleari o d'esferes??? Vull dir amb això, com es prenen les decisions? Mitjançant les esferes, o en l'assamblea amb tots el militants?
Per cert, com va anar la reunió amb l'executiva local???
PVS

PVS ha dit...

locals i autonòmiques volia dir.
pvs

Nomdedéu ha dit...

ElBLOC és un partit amb essència assamblearista. Té els seus organs executius, que poden fer recomanacions, perè és la militancia en assemblea qui pren les decissions.
A nivell nacional, hi ha l'executiva, el Consell de Coordinació Política (que és l'assemblea de secretaris i secretaries comarcals, més els secretaris locals de les 4 ciutats més grans del país. també en formen part, crec recordar, els secretaris intercomarcals.) És un organ de caire informatiu, que servix per traslladar als col·lectius les decissions preses.
I tenim el Consell Nacional (ara me'n vaig a un), del que forma part l'Executiva Nacional, un nombre de militants triats al Congrés, i la resta és la representació triada comarca a comarca de la militància (crec recordar un delegat per cada cinc militants). Evidentment després hi ha els congresos. Així funciona en la teoria. En la pràctrica, és cert que l'Executiva exercix un poder més gran que l'assemblea de militants.
La local va anar be. Es van analitzar els resultats i es va parlar de futur. L'executiva en ple vam presentar la dimissió, i ens hem quedat en funcions fins a setembre, en que es convocarà un Congrés extraordinari per triar-ne una de nova, que te que dur sota el braç un pla quatrienal per créixer. No tenia gaire sentit intentar fer les coses a la carrera i forçar una reunió en juliol.
Tal com vaig dir, hem assumit responsabilitats, lluny del numeret mediàtic d'altres. A la postre, nosaltres vam perdre un regidor, però no hem desaparegut ni molt menys. Tampoc calia doncs, un suicidi ritual públic com han fet d'altres. Ni era acceptable quedar-se de braços creuats com "Il professore", que anava a traure 2000 vots segons declaracions propies, n'ha tret 380, n'ha perdut quasi la meitat. I allí està ell donant lliçons a tothom.

Anònim ha dit...

Al moderat d'AL-AZRAK li volia desitjar molta sort.

Anònim ha dit...

Si sols fora sort aniríem bé. Fa falta més que sort¡¡¡

Anònim ha dit...

En quant a lo de que EiP i el Bes volen continuar amb el compromis,perque no se ho pensen tots un poquet i se afilien al Bloc, que tambe som del pais i d'esquerres,perdó per el meu escriure,anaba a escola en temps de Franco,un altre militant de l'horta