30 de desembre, 2007

"AMB L’ANY NOU VENEN ELS REIS, ÉS L’HORA D’ESCRIURE LA CARTA PENSANT EN TOTS." Crònica. 3.01.08

Estimats Reis d’Orient: Enguany, tot i que no ens va anar del tot bé en les eleccions, ens hem portat prou bé. Treballem moltes hores per Castelló, i no sempre en les millors condicions. Però no ens queixem gaire. Vosaltres decidireu si mereixem algun regal. Ara no us escric per demanar res per nosaltres, sinó per al PP. Ells governen i necessiten els cinc sentits, i de vegades no sembla que tinguen ni sentit comú. Els hi hauríeu de dur cinc regalets. Oïda: unes orelles noves per escoltar les propostes positives l’oposició. Vista: ulleres de cul de got per vore els problemes per resoldre. Gust: una llengua (valenciana a poder ser) per parlar amb els veïns disgustats. Olfacte: un nas capaç d’ensumar els problemes amb antelació. Tacte: Una miqueta més de tacte a l’hora de tractar la gent. Al balcó trobareu Coca de Castelló i mistela.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

........... y que pongan orientado el espejo Camino La Plana (frente restaurante Eugenio).

Anònim ha dit...

i que no passe el TVRCAS pel mig del Ribalta.

Anònim ha dit...

Als Reis d'Orient també podríem demanar per als del PP a més del tradicional carbó que els portaren un bon grapat d'almorranes.

Anònim ha dit...

Oye, que las almorranas duelen un cojón. Lo sé por experiencia. Y no soy del PP.

Anònim ha dit...

Y que eliminen (o sujeten), las hojas de las palmeras del Cami la Plana.

Anònim ha dit...

Y que una vez al año se queden todos los garajes vacios. Todos los coches a la calle ¡A ver como lo resulven!.

Albert Miret Ballester ha dit...

Estimat Enric. Feliç any 2008, tandebò els reis es porten bè i facen cas d'esta carta.

Nomdedéu ha dit...

Igualment Albert, i que orienten l'espill del camí la plana, que relliguen les fulles de palmera, que salven rivalta i que porten alguna crema hemorroidal per als que pateixen (patim) d'almorranes.
I en definitiva, que a tota la gent bona, li passen les coses bonaes que desitja. Bon any a tots.

Anònim ha dit...

Despeses en publicitat de l'equip de govern 1,3 milions d'euros ( sis vegades els pressupostos participatius) quasi res porta el diari. Les almorranes sense crema per al PP.

Nomdedéu ha dit...

si, eixa crítica la vaig fer jo fa setmanes, però va passar desapercebuda. també per al periodista que hui la publica signada. coses de la premsa i la política. doncs, au, sense crema.

Nomdedéu ha dit...

si, eixa crítica la vaig fer jo fa setmanes, però va passar desapercebuda. també per al periodista que hui la publica signada. coses de la premsa i la política. doncs, au, sense crema.

Rosella ha dit...

ei, bona carta la teua...ací a bonrepòs i mirambell també li demanem tots això a la cacic local (psoe) que es dedica a malgovernar i a més difamar al bloc repetint mentides a la ciutadania...una abraçada des de l'horta nord

Anònim ha dit...

FELIZ NOCHEVIEJA Y BUEN AÑO.

Nomdedéu ha dit...

salut rossella i si la veus, abraçadeta de la meua part per a Maria Josep. Bon any a tu també, anònim visitant.

Anònim ha dit...

Enric, ets un referent per a molta gent del país, però no t'ho cregues del tot. En cap cas voldríem que muntares un nou partit.

Llevat del PP, PSOE i BLOC, no hi ha més vida política, NI HI HAURÀ!

Queda't en el BLOC i lluita de valent!

Estem amb tu!

Nomdedéu ha dit...

un nou partit? no, no. mai n he tingut cap intenció de muntar res jo!
Fins ara les discrepancies, que són prous, m'han permés seguir treballant amb certa comoditat. Si les discrepancies algun dia són massa, per respecte a mi mateix plegaré. Però sé molt bé que tot el que sóc en política (regidor del meu poble) ho sóc gràcies a vosaltres. Així que també tinc clares les meues responsabilitats envers la gent que ha confiat o confia en mi. Tranquil, o tranquil·la, que no tinc vocació de lider, ni res per l'estil. I en este moment, mentre el BLOC mantinga un mínim del que era quan el vam crear, no veig cap opció política fora del BLOC, on jo puguera estar còmode. El BLOC és el meu partit. I si deixa de ser-ho, a casa.

Anònim ha dit...

Quina llàstima que els millors se'n van a casa com Toni Porcar i els que se'n tenen d'anar com Morera i Panyella no se'n van per res del món.

Anònim ha dit...

I acomplir les promeses, tinc el carnet de les bicicletes des d'abans de Nadal i encara no les han posades en funcionament.
I no ho dic jo, ho diu la pàgina de l'Ajuntament que abans de Nadal estaria en funcionament. Els punts de recollida estan preparats i tot...

Enric, saps alguna cosa d'açò?

Anònim ha dit...

T'has avançat, jeje, no havia llegit el teu comentari al Mediterraneo.
Encara així, saps alguna cosa?