25 de desembre, 2007

"NADAL". Mediterráneo. 27.12.07

Nadales a la megafonia dels carrers. Les mateixes de cada any. Els menuts que no tenen escola. Els grans que no tenen paciència. Targetes de crèdit esmolades de tan passar per les terminals bancàries. Cues impossibles al voltant dels Centres Comercials. Comerços de gom a gom. Regals per fer. Regals que no t’han fet. Regals que no hauries d’haver fet. Cava. Llagostins, escamarlans, cigales, gambes i tot tipus d’animalons que viuen al mar. Alka Seltzer. L’àvia sorda com un pom de porta. Sidra per a la iaia. Absurds Pares Noels penjants dels balcons. Amics. Amics? Però si no ens hem vist des de fa un any! Paga extra, però no per a tothom. A vore què fem a Cap d’Any, que encara no hem quedat. La llegenda urbana de les cistelles de Nadal que diu que algunes empreses regalen. L’arbre que mai no és reciclable. El menjador del Padre Ricardo.
Bons desitjos que caduquen. Paraules dolces. Dolços. Torrons. D’Alacant, de Xixona, d’incerts sabors i pitjors combinacions. Polvorons. Peladelles. Dàtils. Nous de Macadàmia. Pastissets de moniato. Simbomba. Reis d’Orient amb barbes postisses i corones de McDonald’s. Més cava. Raphael i El tamborilero. Licors. El poema nadalenc del nebot. El cunyat borratxo. Més Alka Seltzer. Per a tots. El Betlem que diu Benet que ha de ser a Natzaret i que ni bou ni ase.
Paper d’embolicar, caixes, cartrons, plàstics, llaços. Contenidors plens. Sopa del segon dia de Nadal. Tito per als del PP. Conill per als del PSOE. Les estrenes de Nadal. Les repeticions de les teles. Els Gremlins, Whoopi Goldberg... Els darrers dies de TV3. Canal 9...Alka Seltzer. Quines ganes tinc de que s’acaben les vacances per poder descansar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que són ja els darrers dies?
I no hi ha res a fer ja?
Açò es quedarà així i ja està?
Ningú s'emprenyarà molt?
Ningú farà res?
Ningú del PP desertarà i dirà que està fart de parar la ma a canvi de comissions i que té moral i que això és injust?
Quina mena de gentola ens governa Enric?
Per què la gent no va més per les "terceres opcions" com el Bloc ja d'una vegada i cada cop la davallada és més forta???
Tens una explicació lògica???

Nomdedéu ha dit...

No. Tinc varies explicacions. La primera, te a vore amb BIG BRITHER, la segona te a vore amb FUTBOL. Dos articles meus a este mateix bloc. El PP funciona perfectament, l'oposició, no és alternativa.
I el meu partit, despista l'electorat. Ara mateix hem triat de cap de llista per València una senyora que esta mateixa setmana ha votat en favor del canon digital, en contra del programa d'EU, el seu partit. Si traix el programa amb el que es va presentar, per quins set sous no farà el mateix cas de ser triada per un coalició.
Però no se si són els darrers dies, vull pensar que no. Que finalment es resoldrà. Però crec que serà després d'una postura de força (tancar algun altre repetidor) i negociar després. A l'electorat majoritari del PP la TV3, la cultrua valenciana i la llibertat d'expressió no li interessa gens ni mica.
Pensen en termes mercantilistes, electorals, i en realitat, la TV3 la veu una minoria absoluta, més absoluta entre els seus votants.

Anònim ha dit...

M'agrada aquest polític que diu les coses com les pensa, fins i tot arribant a criticar a algú de la coalició amb la que es presenta el teu partit.
M'agrada perquè ets autèntic i ets molt realista, sobretot quan parles d'aquest mercantilisme del PP, perquè Déu, senyor, quanta raó tens fill meu!