16 de desembre, 2007

"FUTBOL" Mediterráneo. 20.12.07

A mi això del futbol cada dia em recorda més a la política. Supose que qualsevol persona que veja la vida municipal com un espectador, arribarà a conclusions semblants a les que arribe jo a Castàlia. L’oposició (i estic fent autocrítica) crea tan poques ocasions de fer-li un gol al PP, que ens posem a aplaudir a mans plenes quan aconseguim que l’equip de govern haja de donar explicacions d’alguna cosa. Si fa no fa, el que fem l’afició albinegra cada colp que Tabares xuta a porta, encara que el baló passe sis dies lluny del pal, i no aconseguisca ni inquietar l’adversari. És cert, que l’equip del PP te una gol sur que ja m’agradaria per a mi, però tampoc no és que practiquen el “joga bonito”. Simplement llancen el baló a l’olla i ja rematarà Moliner. Siguem clars, no és que ells siguen el “Dream Team”, però la manca de perícia dels que estem davant (continue fent autocrítica) ens converteix en l’adversari somniat per ells, i els perpetua. Són el “Nightmare Team”.
A Castàlia diuen que cal llevar a Moré. Pobre. Però si amb la gent que té, encara com estem on estem! Però alerta, que ningú no s’enganye. Els mateixos jugadors que de vegades ens desesperen, són capaços de lligar una segona part decent com diumenge i guanyar un partit. Per tant, la solució no són nous fitxatges. És tindre idees, entrenar, córrer i suar la samarreta (més autocrítica).
La manca d’ambició col·lectiva, el queixar-se sempre de que el vestidor és menut i fa olor a humanitat, no convenç a l’afició. Encara que els hi prometem un nou estadi, per vore com juga el segon equip, es queden amb els primers, que ja els coneixen des de fa temps. Massa diria jo.