02 de desembre, 2007


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir dia 1 era el canvi de costat dels cotxes aparcats al carrer Pare Vicent. Res, cotxes aparcats als dos costats. Avui dia 2 res, tot continua igual els cotxes estan aparcats als dos costat. Sembla que la policia està aquarterada al Tetuan i tenen por d'eixir. Eixe carrer i molts altres de nit és un fer la mà cadascú aparca on vol fins i tot davant de portes de cases particulars que no podem ni eixir.

Nomdedéu ha dit...

I jo sóc tan desgràciat, que se me'l va endur la grua un 1 de gener, després de la nit de cap d'any, per no eixir a canviar-lo amb el raim a la gola! Veges tu!

Anònim ha dit...

Mala sort, però la realitat és una altra, la veritat és que en carrers estrets que només es pot aparcar a un costat el que hi haja cotxes als dos costats pot ser un perill impedint si ve el cas el pas d'ambulàncies i camions de bombers. La policia hauria d'actuar i no ho fa. He avisat fa hores a la policia, m'han dit que passarien i res fins el moment. Tant Pare Vicent com els paralels cap a l'estadi tots presenten el mateix problema.

Anònim ha dit...

hi ha pobles on es canvia enlloc de cada mes cada any. crec que evites problemes tant a sovint...

Nomdedéu ha dit...

No, no, que se m'entenga bé. No me'n queixe (massa) del que em va passar. Tot just dic que sóc desgràciat per qué efectivament no sempre son tan àgils a l'hora de resoldre el problema (que ho és), i a mi em va tocar.