13 de novembre, 2009

"EL PP POSA EL CONCURS I EL BLOC LES IDEES"- Levante-EMV- 14.11.09

Sentir al PP dir ara que van a fer un concurs d’idees per treure endavant la Ciutat de les Llengües resulta ofensiu. Francament ofensiu.
Algú em pot dir que ha estat fent Gimeno i el seu staff tots estos anys? Algú em pot dir per a què els hi hem pagat sous milionaris? El PP funciona així. Olivas, va passar de la Generalitat a Bancaixa, sense que li donara temps a imprimir targetes de Molt Honorable. A Gimeno, el van enviar a la improbable Ciutat de les Llengües perquè molestava a l’Ajuntament. I ell va fer saber al partit que no estava content, triant un assessor que incomodés tothom.
Han passat els anys, i s’han succeït els Consellers, ningú no ha fet res. De fet, en un rampell de sinceritat una consellera va dir que això no tenia cap trellat, i va traure el projecte de l’àmbit de la seua Conselleria.
Ara anuncien un concurs, i en les bases, pràcticament desapareix la famosa Ciutat i apareixen miraculosament unes dotacions esportives d’alt nivell. I jo que me n’alegre! Ja ens diran on ha d’anar el BLOC a recollir el premi per haver guanyat el concurs d’idees. Perquè resulta que en plena campanya electoral nosaltres vam proposar crear en l’actual aeròdrom un centre d’alt rendiment esportiu, vinculat a la facultat de ciències de la salut que ha de tenir la UJI, amb dotacions esportives d’excel·lència que posen a Castelló en condició de ser seu dels més importants esdeveniments esportius. Amb un nombre limitat de places hoteleres (lògicament amb la volumetria mínima que la zona reclama, i sense més altura que la permesa en la marjaleria) que convertisca el complex en lloc ideal per a concentracions de clubs i equips de diferents disciplines, en un lloc privilegiat i respectant el medi.
Tothom estem d’acord amb que el turisme local necessita un cognom, un valor afegit. I quin millor que l’esport? Associar Castelló al nom de l’esport, és la millor marca que li podem donar al nostre turisme. Ens internacionalitza i ho fa amb un impacte saludable i positiu. Nosaltres fa anys que ho diem, i ara, ho ha confirmat Vicent Sales, regidor del ram, quan amb xifres a les mans, ha demostrat que són les competicions esportives que ha celebrat la ciutat qui ha aportat major nombre de turisme, i més diners a la ciutat. El turisme esportiu és un turisme de qualitat, d’estada mitja curta (la qual cosa permet rotació) i alt poder adquisitiu. Trenca, a més a més, l’estacionalitat. Sales ho hauria d’explicar a Gascó, i la regidora de turisme, ser valenta, i donar per morta l’absurda aventura del turisme idiomàtic, que va heretar, i encetar un nou camí, carregat de futur per Castelló.
Saben què? El BLOC renuncia al premi, que es penge les medalles qui vulga, el regidor d’esports, la regidora de turisme, l’Alcalde o Josety, però que se les posen dalt del pòdium dels campions, al bell mig de gran complex esportiu que hem de construir a l’espai de l’actual aeròdrom
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Y los señores de la ciudad de las paridas, digo lenguas, seguirán cobrando?

Sergi ha dit...

Acabo de tindre un "flashfordward", i he vist que la gent aportarà idees, moltes, però acabaran fent lo que los donarà la gana, inclús Fabra plantejarà de fer un altre camp de golf.
Ho portaran durant 10 anys a FITUR com a la meravella de Castelló, com a la salvació del turisme provincial però la meua filla ja estarà a punt de casar-se i encara no hi haurà res fet.

Nomdedéu ha dit...

Sergi veus massa tele, i el pitjor és que al final tindràs raó.

Nomdedéu ha dit...

Sergi veus massa tele, i el pitjor és que al final tindràs raó.

Sergi ha dit...

La realitat supera la ficció i la que tenim a este país nostre és droga dura.
A voltes ens hem llevar el "mono" i que millor que buscar altres realitats, siga amb la tele, llegint llibres, etc. Sempre guanyen els bons.

Anònim ha dit...

Una pregunta, ese "video", o lo que sea, que ponen en una pantalla una vez tras otra en la zona de espera en la entrada del ayto, de qué es?, tiene algo que ver con estas genialidades?, era de un edificio un tanto extraño.
Vale, no me he explicado muy bien, pero si alguien lo ha entendido y lo sabe explicar mejor, por favor, adelante.
Julia