07 de març, 2013

"LA REINA I LA MINISTRA" - Mediterráneo.- 07.02.13


Demà serà el dia 8 de març, i convé recordar que malgrat el que  puga pensar Toni Cantó, continua sent més complicat ser dona que home. I algunes dones no ajuden. Posaré dos exemples. La Ministra Ana Mato, i la Reina Sofia. 
En una ocasió van entrevistar a Ana Mato, i li van preguntar quin era el moment preferit de cada jornada, i ella contestà: “mirar cómo visten a mis hijos”. No és que no tinga temps, és que no els vol tocar. Em resulta vomitiu. Algú amb tan poca sensibilitat respecte als propis fills, és obvi que no comprén res dels patiments d’una part creixent de la societat que li paga el sou de pèssima Ministra. Però el pitjor no és això. Afirmar que no s’havia adonat que el seu marit portava a casa centenars de milers d’euros de dubtosa procedència, que tingués un cotxe de luxe al garatge, o que ella es beneficiés de viatges gratis, o festes d’aniversaris milionàries pagades per una màfia corrupta, emparant-se en la seua condició de dona separada, és un insult per totes les dones. Casades, fadrines, vídues, les que viuen en parella, o amb un canari. Indecent. I titllar de masclistes a qui ho denuncia, fastigós. 
I la Reina. El Rei es referí a ella com “una gran professional”, i ja hi ha poc més a afegir. Esta dona, ha vist que els dos gendres han resultat uns pardals, però estes coses passen.  El seu matrimoni, és una pantomima innoble. L’amistançada del Rei, Corinna, ha viatjat amb el monarca per mig món, ara sembla que ha viscut durant quatre anys en una propietat pública assignada a la corona, el màxim responsable del CNI negarà en seu parlamentària les declaracions d’ella segons les quals treballava per als serveis secrets espanyols... L’autodefinida com “amiga entranyable del rei”, estava imbricada amb la família real més enllà del que sembla raonable, i els correus d’Urdangarin ho deixen clar. 
Mantenir com mantenen alguns que l’actitud de la Reina Sofia és de gran dignitat, és tot simplement estúpid. Acceptar amb estoïcisme que el teu marit t’humilie en públic, també escridassant-te en actes oficials (l’hemeroteca em guarda de mentir), i et passege l’amistançada pel nas, no ajuda en absolut a la condició de dona.