19 de juny, 2013

"LA SELECTIVITAT DEL PP" -Mediterráneo- 20.06.13

El passat dia 6 i després de la compareixença, no només no van desimputar a l'alcalde, sinó que a conseqüència de la seua declaració i de la del seu antecessor, van ampliar la imputació a una funcionaria depenent d'ell en aquella època. Un crack!
L'únic immigrant que forma part del Fòrum Municipal de la Immigració, està imputat per les seues qüestionables pràctiques a l'hora de repartir ajudes a l'alimentació entre els més necessitats. Ja va estar qüestionat el seu dia per omplir autobusos d'immigrants per als mítings del PP a canvi de falses promeses de treball.
El TSJ ratifica el processament de Rambla, Martínez i Such, i els deixa a pas i mig de seure a la banqueta. Gènova exigeix a Fabra que els expulse del grup, junt a Blasco; Fabra té febres primaverals i no s'està per la feina.
L'Ajuntament de Castelló continua sense PGOU, i el pressupost està farcit de mentides en afirmar que hi haurà inversions de la Generalitat, que no figuren en els pressupostos de la Generalitat. I el PP ho sabia abans d'aprovar-los. Nosaltres els hi ho vam advertir.
I mentre, el PP vol votar a les Corts que el valencià és íber i que es parla i escriu a casa nostra des de el segle VI abans de la nostra era. Estan com una cafetera!

En este mateix moment, si el PP hagués de passar la selectivitat no aprovaria les matemàtiques, ni la història, ni la llengua, ni la geografia... i no cal dir, suspendria ètica. De fet, no aprovaria ni educació física, que Niurka Montalvo també està imputada. 

2 comentaris:

Tonet ha dit...

Algú sap com es diu en íber : que se'n vagen a fer la mà ?

Nomdedéu ha dit...

2015. Crec que es diu "2015"