27 de novembre, 2013

"GOVERNEU-NOS! "- Mediterráneo - 28.11.13

Tots els estudiants ho saben. Si no t'has preparat l'examen, no et poses nerviós. Si el dus ben preparat, tampoc. Quan et poses nerviós és quan t'ho has preparat a mitges, quan hi ha lliçons que no has repassat, treballs que no has entregat, conceptes que no has entés... 
El PP local està més que nerviós. Està quasi bé histèric. Només cal vore el que ha passat entre diumenge i dimarts. Declaracions de l'alcalde dient “no es momento de tripartitos ni cuatripartitos”, un article de la vicealcaldesa criticant maldestrament les esmenes als pressupostos fetes per l'oposició. Roda de premsa de Pérez Macián dient que les esmenes del tripartit tal i qual. Roda de premsa de M.A. Mulet insistint en que no els hi agraden les esmenes. Han ocupat més temps i més espai mediàtic discutint les esmenes de l'oposició que defensant el seu  propi pressupost. Resulta revelador. 
Més enllà de que el recurs constant a la por, no fa més que evidenciar la seua debilitat, i convertir als adversaris en una autèntica alternativa de govern (això amb AR no passava), el que em preocupa és que el govern estiga fent d'oposició a l'oposició, en lloc de dedicar-se a governar.

És greu, perquè la situació econòmica de la ciutat és difícil, i continuem sense PGOU, i això demana més que mai que tots els esforços de l'equip de govern es dediquen a resoldre problemes i, lluny d'això, s'ocupen d'intentar no perdre les eleccions. Una derrota, per cert, que no podrà retransmetre la Radio Televisió pública valenciana, que ells han exterminat.