23 de juliol, 2015

"LA DESMEMÒRIA DEL PP" - CSN - 23.07.15

Hui no em queixaré de l’herència del PP, em queixaré de l’oposició que ens ha tocat. Que no és el mateix, però s’hi assembla. I és que esta bona gent estan absolutament desorientats, sense rumb, i van pegant pals de cec, a vore on poden fer mal. Voran quina història.
L’ajuntament de Castelló té un pis llogat des de fa anys al centre de la ciutat, un pis que ha cedit per al seu compartit a un total de cinc associacions. Alguna el gasta com magatzem, altres hi fan reunions. El bon cas és que el passat mes de gener, la societat que n’és propietària va decidir que ja no volia seguir llogant-lo i així ho comunicà a l’ajuntament. No hi ha res a dir, ni a fer. La llei li dóna la raó. Per eixa mateixa raó, el mes de gener, la regidora Begoña Carrasco va signar l’inici de l’expedient administratiu que deixaria sense efecte el contracte, al seu venciment. Ningú no va avisar a les associacions que a juliol es quedarien al carrer.
L’expedient administratiu va anar fent el seu camí, i no va ser fins al 19 de juny, quan es va comunicar a les associacions la situació. Assabentat de la situació, el regidor delegat, ja del nou govern, va parlar amb elles i els hi va oferir dues opcions. Per als que només volen guardar el material d’escalada, un espai a Tetuan 14. Per als que necessiten un lloc per reunir-me, unes excel·lents instal·lacions a l’edifici Urban. A ningú no li va interessar. Van contestar que sempre havien estat al centre i que al centre volien seguir, que quan tinguérem alguna opció al centre de la ciutat, els avisarem. Francament, això serà difícil que passe, hi ha qui creu que allò que és un favor, es converteix en una obligació. 
Però el més greu no és la reacció de les associacions, sinó pel paperot del PP en les comissions preguntant per quina raó “desnonavem” a les associacions. Els vaig haver de contestar documents en mà, demostrant que la decisió la van prendre ells, van ser ells qui no ho van comunicar, i que hem estat nosaltres qui hem ofert solucions. 

Espectacular el cinisme i la falta d’ètica. La ciutat mereix una millor oposició No aniran a l’infern, perquè el van privatitzar i ha fet fallida.