05 de desembre, 2007

"EL PRESSUPOST QUE PRESENTA EL PP, CONSGRA UN MODEL QUE NO ENS AGRADA GENS." Crònica. 07.12.07


El pressupost municipal no naix amb vocació de resoldre problemes socials. Continua entenent els serveis socials com subsidis i les associacions com subjectes subvencionables. Consagra un grau de despesa pública descompensat respecte a les inversions. Enguany augmentarà el grau d'endeutament, ho entendríem si els diners milloraren la qualitat de vida dels ciutadans. Però entenem que no és així. Privatitzen la seguretat pública, no creen ni una sola escola de 0 a 3 anys, no hi ha programes de rehabilitació i lloguer del casc històric, no preveuen centres d'esplai per adolescents, la cultura continua sense direcció i està conformada per un desllavassat conjunt d'iniciatives privades subvencionades per l'ajuntament. La major part del pressupost de gent gran, no va dirigit a millor la seua vida. Per fer-ho curt, no és el nostre model.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui dia 5 al tram del carrer Pare Vicent entre Alcalde Tàrrega i Caputxins segueixen tots els cotxes aparcats al costat que no toca. En eixe tram hi ha mes que ningú canvia els cotxes aparcats, de costat. Hi ha denuncies telefòniques a la Policia Local i res. Açò és jauja.

Anònim ha dit...

Una tomadura de pelo, es lo que es.
Pasan de los ciudadanos.

Anònim ha dit...

finalment avui dia 6 s'han emportat tots els cotxes mal aparcats del carrer Pare Vicent. Tolon, tolon, toquem les campanes.

Anònim ha dit...

Pues toquemos las campanas. Tolon tolon (y no es una vaca).
Ahora a ver si se dignan orientar debidamente el espejo que hay en Camino La Plana/Lérida. Mas de un año lleva desorientado.

Anònim ha dit...

De paso que miren en el Camino La Plana las ramas de las palmeras que impiden si no vas de rodillas el paso de peatones.

Anònim ha dit...

Por fin han actualizado la página web del Ayuntamiento, en lo referente a los horarios de los buses. Ha quedado una página sencilla pero correcta.
Ahora solo falta que actualicen los horarios que hay en las marquesinas de las paradas.
Concretamente me refiero a la linea 10, que es la que mas utilizo y conozco.
¿Se lo pedimos a los Reyes Magos?.

Anònim ha dit...

Le estaba dando vueltas al significado de "anonymous said...".
Ya está, quiere decir "anónimo dice...".
Es por si alguien se estaba preguntando lo mismo. ¡que verde estoy de inglés!.

Nomdedéu ha dit...

este bloc és cada dia més polivalent. la gent comparteix informació sobre urbanisme, transit, i ara, a sobre, aprenem una miquet d'anglés. No esta malament.
Jo duc tot el dia fent números amb el pressupost municipal. És un món! Un món sencer!
Com este bloc és visitat amb freqüència per companys de la corporació, tant del PP com del PSOE, m'estalviaré definir les línies mestres de la roda de premsa de dimarts i de la nostra posició al plenari. Però carai! Hi ha material per fer-ne 5 ó 6 de debats.

Anònim ha dit...

Això del pressupost és el timo de l'estampeta, deutes per tots els costats i el nombre d'assessors del PP per amunt ( el PSOE faria el mateix) Si pots dis-nos de tot el que arreplega l'Ajuntament quants euros van a parar directament per millorar la vida dels ciutadans.

Anònim ha dit...

Antonio Porcar, ha asegurado que su partido (Bloc) está dirigido por mediocres y que el electorado necesita gente brillante. La entrevista, publicada en el diario Levante en la edición del domingo, se produce tras el fracaso de su formación en las últimas elecciones, donde el cabeza de lista, Enric Nomdedeu, ha perdido una gran parte de su electorado, ha perdido un concejal, y estuvo a punto de quedar fuera del consistorio.

Enriquito Nombre de Dios, ese pelanas gordo que solo sabe 'nutrirse' de 'su' electorado (4 o 5 militantes en Castellón).

Enriquito más te valdría ejercer en un trabajo que te dignifique y deja de chupar del bote. Deja de nutrirte de la herencia de Toni y TRABAJA. Menudo esperpento!!!

Anònim ha dit...

La coalición de EU con el Bloc fracasa!!!

Pero realmente teneis ganas de gobernar o solo de chupar del bote municipal.

Anònim ha dit...

Ladran cual perros, pues cabalgamos