21 d’agost, 2013

"ENCARA ERA PITJOR" - Mediterráneo - 2.08.13


La setmana passada vaig afirmar que associar Castelló a un esdeveniment esportiu com un partit internacional de bàsquet, era una bona cosa. Però que s'havia de fer quan es podia, i que ara no es podia.  Una Generalitat morosa no hauria de poder trobar 300.000€ en un racó per una cosa així, mentre els proveïdors tarden en cobrar, o els ajuntaments no cobrem. 
Ara aniré més lluny, perquè gràcies al treball periodístic sabem que un partit similar, ha costat 12.000 € a Santiago i 40.000 a Múrcia. I la diferència és que aquelles dues ciutats han buscat patrocinadors privats, entre aquells que seran beneficiats per la potenciació de la marca turística de la ciutat. Ací no ho han fet. Ací van contractar directament per 250.000€ i quan l'organització va dir que necessitaven aire condicionat al pavelló, la Generalitat els hi va dir que el llogaren. 50.000€ més.
Algú diu que a Fabra li van colar el segon gol en la seua pretesa creuada per l'austeritat, la primera va ser el coach. No el coneixen. Ell funciona així. Amb esta alegria. A Castelló encara recordem com es va deixar convéncer per Moliner de gastar-se 100.000€ en llogar animals dissecats per un museu que mai no ha existit. Per cert, aquell nefast acord el va tancar Moliner a Moscou en un altre partit de la selecció de bàsquet. Trista coincidència.
Un altre colp els diaris parlen de Castelló com exemple de mala gestió i balafiament de cabdals públics. Un nou desastre publicitari de la factoria PP. No en saben. Urgeix canviar de gestors.