19 de març, 2014

"CARDONA VIVES" -Mediterráneo - 20.03.14

Dins de les obres del TRAM, la Conselleria va remodelar la plaça Cardona Vives. Eixa obra valorada en 6'2 milions d'euros incloïa una drecera per a vianants senyalitzada amb uns llums allargats que hi havia a terra. Alguns van durar menys que una caixa de sobres a la seu del PP. Concretament els que donen a la zona de càrrega del supermercat cantoner. Els vidres no van suportar el pes dels camions. Els van canviar per planxes de ferro.
L'altre dia, passava jo en patinet i vaig vore que estaven substituint la totalitat d'aquells focus per peces ceràmiques. Vaig preguntar a la Comissió d'Urbanisme i el regidor, tot i viure en la plaça, em va dir que no en sabia res. Dilluns passat va rectificar i va explicar que segons els tècnics, els focus havien de substituir-se, perquè “s'hi creava condensació”. Idèntica justificació que usà la Conselleria per justificar la decisió de tornar a soterrar la torre i la muralla trobada al carrer Governador en les obres del TRAM.
Segons ens va dir el regidor, van enviar una carta a l'empresa fent esta observació i recordant que l'obra encara està en garantia. I segons ell també, l'empresa, sense haver contestat, i pel seu compte, s'ha posat a obrar a la plaça i a canviar les lluminàries problemàtiques per unes de rodones que haurien d'anar bé.
6'2 milions i un disseny que no funciona. Un regidor d'urbanisme que no sap que fan obres al centre. Una empresa que fa obres sense que ningú de l'ajuntament li demane explicacions. Un despropòsit global.