10 de març, 2010

"COCA DE CASTELLÓ" - Mediterráneo- 12.03.10


Divendres passat, mentre jo estava a València amb l’eurodiputat Tremosa, i el President de Convergència, Artur Mas, visitant les obres de l’AVE i reclamant la urgència de que arribe a Castelló i continue cap els Pirineus, a la sala de Premsa de l’Ajuntament, compareixien Colomer i Calles (Coca des d’ara), per explicar que farien un grapat de gestions a Madrid, per aconseguir alliberar l’AP-7. No deixa de ser curiós després de tots els mots poc amables que ens han dedicat al BLOC, perquè vam demanar precisament això a les Corts. Com ho portem fent, per cert, des de fa una dècada.
La gràcia de la història està en que Coca, deien que farien tants i quants viatges i estes i aquelles gestions davant el govern central (no ho oblidem, del seu mateix partit), i quan tots orgullosos de la seua estratègia van abandonar la sala de premsa, no se’n van adonar que havien perdut els papers. Així, literalment. Van oblidar-se els papers amb el guió de la roda de premsa.
Que a estes altures Coca haja de fer rodes de premsa amb guió, ja té delicte. Que al guió hi figure entre parèntesi aquelles coses que no han de dir és patètic, i que s’obliden eixe paper, és, que em perdonen, estúpid.
Fent-ho curt, el paper venia a dir, que el govern ja ha decidit alliberar l’AP-7, però que com la societat encara no ho sap, ells farien el numeret de les reunions i tornar a Castelló dient que ho havien aconseguit. Deien textualment "Mientras dura eso, podemos darles la paliza en el ayuntamiento, diputación, etc." No ho faré llarg, perquè la nota ha estat publicada en molts mitjans, i si algú la vol llegir la pot trobar al meu blog.
Ací ja no es tracta de que l’estratègia siga més o menys cínica, o tramposa, ací es tracta de que l’alcalde de Benicàssim, i el que vol ser-ho de Castelló, han demostrat amb escreix que no s’hi pot confiar. Però si han de fer rodes de premsa amb xulla! Com els mals estudiants! Com confiar-los-hi una ciutat, si s’obliden la seua declaració de culpa sobre el faristol!
Amb esta oposició tenim PP per anys! Esta parella no són una alternativa creïble. Són els Coca de Castelló, que com deia la iaia, no cal massa substància per fer-la, en tens prou amb un parell de patates.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

¡Nyas, coca! xD

birra fria ha dit...

Nomdedeu, ahir al blocroc te vai demanar una birra i tu me vas dir, pa tu tia.

Nomdedéu ha dit...

company, aparentment te n'havies begut ja unes quantes, perquè dificilment em vas demanar res a mi. Jo ahir no vaig estar al blocrock, i bé que ho sento. Però el mal de quixal em deixà fora de joc i no vaig eixir de ma casa des de les 5 de la vesprada.