23 d’abril, 2015

"DOBLEMENT UTILS" - Mediterráeo - 23.04.15

Quan el dia 24 de maig vostés voten en l’urna de les municipals, estaran decidint la composició del seu ajuntament. Però també estaran triant indirectament la composició de les Diputacions provincials. 
Sense Compromís, la Diputació no s'hagués posicionat contra el fràcking, ni hagués emés el informe d'experts que posava en evidència a l'empresa que pretenia dur-lo a la pràctica. I sense Compromís que va mostrar en un ple el contracte per allargar la privatització de les ressonàncies magnètiques, no haguérem pogut aturar el procés.
Ha estat Compromís qui ha liderat la batalla per posar en evidència els problemes amb els acceleradors lineals a l’Hospital Provincial. Si Compromís no hagués presentat la denuncia al jutjat, Francisco Martínez encara seria Vicepresident, i Adelino Santamaria diputat. I tots dos alcaldes dels seus pobles. Ara estan als jutjats acusats de set delictes greus. Res d’això no hagués passat sense Compromís. 
Tampoc convindria oblidar que la diputació de Castelló és qui presta (o no) la Tele-asistència als nostres pobles. Vull dir que la Diputació decideix coses fonamentals per la qualitat de vida de les persones. Mentre hi haja diputacions, s’hi ha d’estar. I és important saber que fruit del sistema electoral, si vosté tria lícitament una opció que no suma per a la diputació, està consolidant indirectament, la majoria del PP. Tots els vots són útils. Però alguns ho són doblement, perquè tenen l’opció de restar-li força al PP també a la Diputació. Altres no.