09 d’abril, 2015

"MUNICIPIUM" Mediterráneo 09.04.15

Des de l'època de l'Imperi Romà, el Municipium és la unitat político-administrativa més menuda, amb autonomia per gestionar determinades àrees.
Els programes electorals haurien de parlar d'estes coses. Alguns no són més que enunciat genèrics i ben intencionats. “La paz en el mundo” i tal, però això són unes eleccions municipals, no el concurs de Miss Univers.
El nostre programa no és el fruit d’un laboratori d’experts acadèmics, és el resultat de l’experiència d’anys a l’Ajuntament, i sobretot és el fruit de les aportacions de centenars de persones de la ciutat, que al llarg dels darrers anys han col·laborat quotidianament amb nosaltres per construir una vertadera alternativa a les polítiques i formes del passat, que representa qui ens ha governat fins ara.
El proper dia 18 en una Assemblea Programàtica Oberta a qui vulga participar triarem les idees força. Mentre, poden fer-ho per internet ahttp://castello.compromis.net/programa-electoral/.
Per a presentar-se a unes eleccions, cal programa i equip. A Compromís, més que una llista electoral, tenim un equip. Gent amb un bon grau de preparació acadèmica, amb carreres professionals al marge de la política, i amb vocació de servei públic. Un equip preparat, cohesionat, il·lusionat i alegre. Persones que volem treballar per a les persones. Gestionar les il·lusions, les esperances i les mancances de les persones. El seu dia a dia.
Hem fet el programa amb vostés. Governarem amb vostés.