07 de maig, 2015

"AMB LES PERSONES" Mediterráneo 07.05.15

El nostre compromís no és exactament amb la ciutat, és amb les persones que viuen a la ciutat.
Quan pensem en la fiscalitat municipal no ho fem pensant en quant necessitem ingressar a les arques públiques si volem fer esta o aquella gran obra, sinó quin és el preu just que hem de pagar les persones pels serveis que l’Ajuntament presta.
Quan proposem un model de pressupostos participatius, ho fem pensant que la gent que viu a la ciutat sap què és el més urgent, més útil, més necessari, per a les seues vides. No pensem en com acontentar les empreses concessionàries.
La nostra determinació de fer una administració més transparent i participativa no és només la resposta a les males pràctiques de qui ens ha governat fins ara. És, sobretot, perquè només unes regles de joc transparents i públiques garanteixen el model d’administració que l’estat de dret reclama.
És pensant en les persones que diem que el principal objectiu del nostre programa electoral no és el creixement de la ciutat, sinó la millora de la qualitat de vida de les persones que hi vivim.
El nostre programa no és el fruit d’un laboratori d’experts acadèmics, és el resultat de l’experiència d’anys a l’Ajuntament, i de les aportacions de centenars de persones de la ciutat, que al llarg dels darrers anys han col∙laborat quotidianament amb nosaltres.
Compromís és hui la vertadera alternativa a les polítiques i formes del passat, que representa qui ens ha governat fins ara, i a la perillosa i arrogant inexperiència d’altres.