27 de maig, 2015

"GRÀCIES, HO FAREM BÉ" CSN 28.05.15

El resultat electoral de Compromís ha estat extraordinari. A tot arreu. A les Corts, la llista encapçalada per Vicent Marzà, envia a la cambra legislativa valenciana a 4 persones. És tot simplement magnífic! 
A la ciutat de Castelló el resultat és excel·lent. De tots els partits amb representació institucional som els únics que hem aprovat a ulls de la gent. L’estomacada del PP perdent gairebé la meitat dels regidors és històrica, més que dramàtica, tràgica! Deixa cadàvers, i deixa algun zombi que no accepta que és cadàver. Nosaltres passem de dos a quatre regidors. Junt a Ali Brancal i a mi, s’incorporen Enric Porcar i Verònica Ruiz. Gent preparada i amb vocació de servei. Estic molt content i agraït pel seu compromís. I també em fa feliç vore que el creixement ha estat homogeni a tots els districtes de la ciutat. Creixem molt, i creixem a tots el barris i carrers. Un èxit sense pal·liatius. 
Al PSOE no li ha anat bé. El 2007 tenia 12 regidors, ara 6. El 2011 a Calles li va costar el càrrec la pèrdua de 3 regidors. Amparo Marco va ocupar el lloc del fugat i ara quatre anys més tard perd 3 regidories més. Només la catàstrofe popular dóna aparença de guanyador a un partit que es desinfla elecció rere elecció. (UN COLP PUBLICAT L'ARTICLE, EL PSOE SALVA UN ALTRE REGIDOR PER 10 VOTS, QUE PERD CIUDADANOS, A FALTA DEL RECURS D'ESTE DARRER)
EU s’ha quedat fora, personalment em sap greu. Crec que havien fet un bon treball, tot i que no sempre vam estar d’acord. Castelló en Moviment ha tingut un èxit més que notable. Entra amb força determinant a l’ajuntament i serà interessant vore'ls concretar els grans principis ideològics, que dit siga tot passant, són compartits per nosaltres.
Ciudadanos és una incògnita. El resultat del fracàs popular, del màrqueting de les televisions i vorem si també d’algun valor propi de la marca local. Ara com ara, incògnita, ja dic. I això no tranquil·litza.

I amb tot això hem de fer un govern municipal. Compromís posa sobre la taula els eixos programàtics claus, del que entenem ha de ser un pla de mandat de progrés i pensant en les persones. El repte no és menor, però estem en condicions d’assumir-lo. Gràcies a les més d'11.000 persones que ens han prestat el seu vot. Ho farem bé.