04 de maig, 2015

"RESPONSABLES IRRESPONSABLES" - www.castelloninformacion.es - 05.05.15

Susana Marqués, Javier Alonso, Manolo Martin, Clemente Martin i Elena Llobel, del PP, i el seu soci electoral Mauro Soliva d’ARB; estan tots imputats en diferents causes vinculades a la seua gestió com govern local de Benicàssim. Tots com conseqüència del treball de Compromís, i molt especialment del seu portaveu Domingo Ferrando.
Carles Mulet a Cabanes, ha aconseguit que l’equip de govern popular haja de tornar milers d’euros que s’havien repartit irregularment en concepte de sous.
Silverio Tena i el seu equip a Borriol, van destapar tot l’escàndol de la depuradora i la conxorxa entre el que va ser el seu alcalde (ara dimitit i desaparegut de la vida pública) i l’alcalde de la Vall d’Alba, forçat també a anunciar la seua fi política i no tornar a presentar-se a les eleccions.
Jo mateix en nom de Compromís, a la Diputació, vaig forçar la destitució primer i la dimissió després del Vicepresident i d’un diputat, concretament els citats com alcaldes en el paràgraf anterior, i que ara esperen torn per ser jutjats per set delictes greus.
Compromís a les Corts, no cal dir-ho, s’ha afartat de destapar casos de corrupció. El cas Blasco, notablement, va ser el fruit del treball compartit entre una de les nostres diputades i una diputada socialista.  I no cal posar-se més medalles. Diguem que els casos Gürtel, Emarsa, Cotino i la visita del Papa, Cotino i les residències, Cotino i el germà..., Bankia, Banc de València, la CAMP; Pedro Garcia el de RTVV, Sonia Castedo i Díaz Alperi i els seus amics en pijama; Urdangarin i Rita. El pres Hernández Mateo, ex alcalde de Torrvieja...
Camps i Olivas, 4 o 5 ex Consellers de Sanitat... Fins al 20% dels diputats imputats va tindre el PP. Més de 100 persones del partit imputades en tot el País Valencià.
El tema de les diputacions, que més que eleccions sembla que facen un càsting entre els membres de l’hampa. Ripoll, l’ex President de la Diputació de València va passar per la presó. Carlos Fabra, ex president de la de Castelló encara hi viu. I ara Rus. Comptant bitllets al seient d’un cotxe.. “nou mil, deu mil, onze mil i dotze mil!!” i els del PP esperant que digués... “d’estos dos pa’mi, i la resta pal partit”, però no. El que diuen en un dels talls és que no hi ha que fer negocis amb Victor (Campos, vicepresident del Consell en aquell moment) perquè arreplega per a ell i per “al tort”, que fa “lo que le sale de la polla”. 
M’he deixat un munt de casos, ja ho sé. Però m’han encomanat un article, no un vademecum de la corrupció del PP valencià. 
Ara el PP diu que reacciona amb fermesa als casos de corrupció. Moliner destitueix a als “seus corruptes”, Fabra es passa el dia fent línies roges amunt i avall. Però cap d’estos casos, ni un de sol, cap, absolutament cap, l’ha destapat el PP. 
L’administració autonòmica, el partit (pagant campanyes en B de Bàrcenas), alguns fent-se rics (amb R de Rita), el grup parlamentari supurant pus de corrupció... I el PP no ha estat capaç de detectar res. L’administració valenciana que veu imputar a tot ala cúpula de benestar o de sanitat, no detecta res. Els ajuntaments no detecten res. Les diputacions, no detecten res.
Només hi ha dues possibilitats, o el PP són uns irresponsables que no han establert mitjans de control de la seua pròpia gestió; o el PP són uns delinqüents i que callen i toleren, i només mouen fitxa, quan els altres els portem al jutjat.